Παράταση στις δηλώσεις συμμετοχής στην ΕΠΣΘ

Με απόφαση της ΕΕ της ΕΠΣΘ, προς διευκόλυνση των Σωματείων που εκκρεμούν οι δικαστικές αποφάσεις με το Πρωτοδικείο Βόλου, παρατείνεται η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής, για τα Πρωταθλήματα & το Κύπελλο ΕΠΣΘ περιόδου 2022-2023, μέχρι και την 22/07/2022 ημέρα Παρασκευή και ώρα 23:59.

Οι δηλώσεις θα πρέπει να γίνουν αποκλειστικά ηλεκτρονικά στον παρακάτω σύνδεσμο :

Ηλεκτρονική Δήλωση Συμμετοχής Πρωταθλημάτων & Κυπέλλου 2022-2023

Οι περισσότερες ομάδες έχουν δηλώσει πάντως συμμετοχή, με εξαίρεση τη Δήμητρα Ευξεινούπολης και τον Ρήγα Φεραίο, που θα πρέπει να αποκτήσουν νέες διοικήσεις. Μπορεί βέβαια ο Ρήγας να προτίθεται να συμμετέχει στην Α’ ΕΠΣΘ, αλλά η Δήμητρα αποτελεί… νέα είσοδο και αν δηλώσει συμμετοχή στην πρώτη τοπική κατηγορία, αλλάζει ουσιαστικά όλο το πρωτάθλημα και αυξάνεται η χρονική διάρκειά του κατά έναν μήνα, αφού οι ομάδες θα είναι 15 και θα προκύπτει μία κάθε αγωνιστική με ρεπό…

Mέχρι στιγμής τα δεδομένα δείχνουν ότι ανά κατηγορία θα συμμετέχουν οι εξής ομάδες:

Α’ ΕΠΣΘ: Αγία Άννα, ΑΕ 2002, Αίας Σούρπης, Ακρόπολη Σέσκλου, ΓΣ Αλμυρού, Δήμητρα Ευξεινούπολης, ΕΛ Νηλέας, Θησέας Αγριάς, Μαγνησιακός, Πρωτεσίλαος, Πύρασος Νέας Αγχιάλου, Ρήγας Φεραίος, Σαρακηνός, Τοξότης, ΦΘ Αγχίαλος.

Β’ ΕΠΣΘ: Αστέρας Ριζόμυλου, Αγία Παρασκευή, Άνθιμος Γαζής, ΑΠΟΒ, Δάφνη, Διαγόρας, Ιάσων Άλλης Μεριάς, Κένταυρος Νοτίου Πηλίου, Μακρινίτσα, Μικροθήβες, Μυρμηδόνες, Πανιώνιος Νέας Ιωνίας, ΑΟ Σκιάθου, ΑΟ Σκοπέλου.

Γ’ ΕΠΣΘ: Ελευθεριακός, ΑΕ Διμηνίου, Άθλος Αλμυρού, Άνω Λεχώνια, Απόλλων Καναλίων, Αχιλλέας Αχιλλείου, Νέοι Αγίας Άννας, Νέοι Αθλητές Νίκης, Πηλέας, Χλόη, Ηρακλής Βόλου, Ατρόμητος Νέας Ιωνίας.

Ειδικά για τους Ηρακλή Βόλου και Ατρόμητο Νέας Ιωνίας περισσότερες πληροφορίες επισήμως δεν έχουν γίνει γνωστές, καθώς δεν έχουν προκύψει ανακοινώσεις για τη δραστηριοποίηση των δύο σωματείων, με τον πρώτο να έρχεται ξανά στη… ζωή, και τον δεύτερο να φέρεται να είναι η συνέχεια του Αθλητικού Κολεγίου.

Δικαίωμα συμμετοχής στην Γ’ Κατηγορία έχει κάθε νέο, σωματείο ή μέλος, εφόσον πληρούνται οι σχετικές περιοριστικές προϋποθέσεις και έχει καταθέσει την δήλωση συμμετοχής μέσα στην προβλεπόμενη προθεσμία, η δε διαδικασία αναγνώρισής του από την ΕΠΟ έχει ολοκληρωθεί μέχρι της προηγουμένης από την ημέρα κλήρωσης, καθώς επίσης όσα σωματεία επαναδραστηριοποιηθούν.

Η ημερομηνία έναρξης των αγώνων των πρωταθλημάτων προγραμματίζεται ως εξής: Α’

ΕΠΣΘ 17-18/9/2022, Β’ ΕΠΣΘ 8-9/10/2022 και Γ’ ΕΠΣΘ 15-16/10/2022.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.