Πέρασε από το Πανθεσσαλικό ο Ολυμπιακός, 1-2 τον ΝΠΣ Βόλος

ΦΩΤΟ: ΙΝΤΙΜΕ

Μπορεί ο ΝΠΣ Βόλος να διεκδίκησε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας, ισοφαρίζοντας άμεσα σχεδόν το γρήγορο γκολ του Φορτούνη, ωστόσο ο Ολυμπιακός είχε τον τελευταίο λόγο, καθώς χάρη στο τέρμα του Εμβιλά στο 81ο λεπτό της αναμέτρησης, πήρε τους τρεις βαθμούς σε βάρος του Άνχελ Λόπεθ, με σκορ 1-2. O Γκρίλο ήταν αυτός που σκόραρε για το σύνολο του ΝΠΣ Βόλος, ενώ ο Ολυμπιακός είδε τέρμα του Ελ Αραμπί να ακυρώνεται, με υπόδειξη σε θέση οφσάιντ του Φορτούνη.

Μόλις στο 4ο λεπτό ο Ολυμπιακός ήταν αυτό που σκόραρε, παίρνοντας πολύ γρήγορα το προβάδισμα, όταν μετά από Βαθιά μπαλιά του Καμαρά, ο Μπρουμά γύρισε, ο Φορτούνης σούταρε εκμεταλλευόμενος την λανθασμένη αντίδραση του τερματοφύλακα του ΝΠΣ Βόλος, και με την μπάλα να βρίσκει στον Γκρίλο, κατέληξε στα δίχτυα των γηπεδούχων.

Ωστόσο ο ΝΠΣ Βόλος αντέδρασε γρήγορα, και ο Γκρίλο ισοφάρισε το λάθος αλλά και το σκορ, για να φέρει και πάλι το παιχνίδι στα ίσα και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Ήταν στο 10ο λεπτό, όταν μετά το κόρνερ του Μπαριέντος ο Γκρίλο πρόλαβε τον Μπα για το γκολ και το 1-1. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει και πάλι το προβάδισμα, με ένα σουτ του Εμβιλά στο 45’ να μπλοκάρεται από τον Κλέιμαν, ενώ στις καθυστερήσεις ο Ελ Αραμπί έκοψε προσπάθεια επίθεσης των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο ημίχρονο, και στο 51’ ο Κλέιμαν μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια την μπαλιά του Φορτούνη, ενώ με διπλή προσπάθεια στο 53’ είπε «όχι» και στο σουτ του Εμβιλά. Στο 61’ ο Ελ Αραμπί σκόραρε αλλά δεν μέτρησε το γκολ καθώς στη φάση είχε υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ ο Φορτούνης.

Τελικά χρειάστηκαν άλλα 20 λεπτά και το VAR για να μετρήσει γκολ του Ολυμπιακού. Ήταν στο 81’ της αναμέτρησης, όταν ο Εμβιλά σκόραρε, ωστόσο χρειάστηκε το βίντεο για να ξεκαθαρίσει ο διαιτητής αν ο Χασάν ήταν οφσάιντ και επηρέασε έστω και στο ελάχιστο-βάσει κανονισμού- τη φάση. Τελικά αποφάσισε ότι το τέρμα ήταν κανονικό, και έτσι έγινε το 1-2 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Στις καθυστερήσεις Μπουένο και Μήτογλου με ενέργειές τους προσπάθησαν να ισοφαρίσουν για τον ΝΠΣ Βόλος, ωστόσο δεν τα κατάφεραν, με το 1-2 υπέρ των φιλοξενούμενων να μένει μέχρι τέλους.

ΝΠΣ Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κλέιμαν, Φεράρι, Γκρίλο, Μήτογλου, Τέκιο (58’ Μαρτίνες), Ριένστρα, Τσοκάνης (85’ Μπουένο), Δουβίκας, Μπαρτόλο, Νίνης, Μπαριέντος.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μάρτινς): Σα, Σεμέδο (38’ λ.τ. Παπασταθόπουλος), Καμαρά, Εμβιλά, Φορτούνης (87’ Μπουχαλάκης), Ελ Αραμπί (85’ Μασούρας), Μπα, Μπρούμα (86’ Ραντέλοβιτς), Βαλμπουενά (63’ Χασάν), Ρέαμπτσιουκ, Λαλά.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.