Περιμένει απαντήσεις και εξετάζει εναλλακτικές ο Ολυμπιακός Βόλου

Τουλάχιστον τρεις ή ακόμη και τέσσερις παίκτες θέλει να εντάξει στο δυναμικό της ομάδας η Διοικούσα Επιτροπή και το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού Βόλου, με τις επαφές να έχουν ήδη γίνει με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και να αναμένονται οι σχετικές απαντήσεις από πλευράς τους.

Η περίπτωση του φόργουορντ που απασχολεί εδώ και ημέρες τους «ερυθρόλευκους» δεν έχει κλείσει οριστικά ούτε θετικά ούτε αρνητικά, με τους διοικούντες να βρίσκονται στο… ακουστικό τους προκειμένου να μάθουν από τον ίδιο τον παίκτη την τελική του απόφαση. Είναι όντως πάντως ένας αθλητής που ο Γιώργος Βλιώρας θα ήθελε να τον έχει στη διάθεσή του, αν και η περίπτωσή του ήταν εξαρχής δύσκολη, ειδικά από τη στιγμή που και άλλες ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για συμφωνία μαζί του.

Σε περίπτωση που δεν είναι θετική η απόκριση του συγκεκριμένου παίκτη, τότε ο Ολυμπιακός Βόλου θ’ αναζητήσει μία ισάξια λύση για τις θέσεις «2» και «3» όπου αναζητά ενίσχυση. Από την άλλη τρεις ακόμη παίκτες έχουν μιλήσει με τη διοικούσα επιτροπή της «ερυθρόλευκης» ομάδας μπάσκετ, προκειμένου να ενταχθούν σ’ αυτήν και οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται για να καλυφθούν τα υπόλοιπα κενά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.