Περιμένει έναρξη ο Ολυμπιακός Βόλου

Ενώ ομάδες αποχωρούν από τη Γ’ Εθνική

Aν και η ενδεκάδα που παρέταξε απέναντι στον Μαγνησιακό στο φιλικό του Σαββάτου μόνο αναπληρωματική δεν θεωρείται, αλλά είχε πολλά στοιχεία βασικής για τη Γ’ Εθνική, ο Σάκης Θεοδοσιάδης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες και έτσι συνεχίζει τον σχεδιασμό με φόντο την έναρξη της Γ’ Εθνικής, όπως και αν αυτή έρθει στο προσκήνιο…

Κανείς δεν ξέρει τι μέλλει γενέσθαι, αφού και οι ομάδες της Γ’ Εθνικής που έχουν δηλώσει συμμετοχή, περιμένουν τις αποφάσεις της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ, που δεν ήρθαν χθες Δευτέρα στο προσκήνιο, οπότε και οι εξελίξεις μετατέθηκαν για την ερχόμενη Πέμπτη, 20 του μηνός. 29-30 Οκτωβρίου ή 5-6 Νοεμβρίου η πιθανότερη έναρξη της Γ’ Εθνικής; Το δεύτερο διήμερο μοιάζει πιο πιθανό, αν και κανείς δεν αποκλείει τίποτε έτσι όπως είναι τα πράγματα, ακόμη και να πάει πιο πίσω η έναρξη.

Οι ομάδες είχαν μάλιστα τη δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μέχρι και χθες Δευτέρα 17 Οκτωβρίου, μετά τις συνεχόμενες παρατάσεις που έδωσε για τη διαδικασία η ΕΠΟ. O Oλυμπιακός Βόλου είχε πάντως κλείσει ήδη αυτό το θέμα και κοιτούσε τα εσωτερικά ζητήματα που έχουν προκύψει, όπως σε ό,τι έχει να κάνει με την προσπάθεια σύστασης διοικούσας επιτροπής για το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Γενικότερα πάντως, υπάρχουν τάσεις… φυγής από ομάδες στη Γ’ Εθνική. Η ΑΕ Καραϊσκάκης για παράδειγμα έχει ήδη αποφασίσει να δηλώσει συμμετοχή στα τοπικά πρωταθλήματα, ενώ εκτός κατηγορίας είναι πολύ πιθανόν να βρεθεί και ο Δωτιέας Αγιάς. Ουσιαστικά πρόκειται για δύο ομάδες τις οποίες ο Ολυμπιακός Βόλου αναμενόταν να έχει αντιπάλους, αλλά τελικά δεν θα τους συναντήσει φέτος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.