Περιμένει τη διαμόρφωση των συσχετισμών η Νίκη Βόλου

Για το πρωτάθλημα της Super League 2 τη νέα χρονιά

Aν και οι στόχοι της Νίκης Βόλου είναι υψηλοί και για τη νέα χρονιά, με βάση τη φιλοσοφία του «ένα βήμα κάθε φορά», από πλευράς «κυανόλευκων» δεν εκφράζεται κάποια επίσημη θέση σε ό, τι αφορά το «1+1» που ισχύει για την άνοδο στη Super League 1 από τη Super League 2, αν και το 2+1 που ετοιμάζεται όπως φαίνεται να ακολουθήσει η ΕΠΟ ακούγεται καλύτερα, πόσο μάλλον το 2+2.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο η Νίκη Βόλου βρισκόταν σχεδόν σε όλη τη διάρκειά της κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογικής κατάταξης του Βορείου Ομίλου, αλλά Βέροια και ΑΕΛ είχαν το προβάδισμα, ενώ ισχυρά σύνολα ήταν και η Ξάνθη και η Αναγέννηση Καρδίτσας. Με τις ανακατατάξεις πάντως σε διάφορες ομάδες (βλέπε Βέροια και Ξάνθη για παράδειγμα) και με ένα καλό σύνολο η Νίκη Βόλου μπορεί να διεκδικήσει κάτι καλύτερο τη νέα χρονιά. Φυσικά, το 1+1 για άνοδο στη Super League 2 κανέναν δεν ευνοεί. Ούτε τη Νίκη, έστω και αν έχει ακολουθήσει την τάση των περισσότερων ΠΑΕ της κατηγορίας, με ελάχιστες εξαιρέσεις που διαμαρτυρήθηκαν όπως η Αναγέννηση Καρδίτσας…

ΔΣ για τη νέα χρονιά στη Super League 2

Tη Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022 και ώρα 13:00 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2, στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42-4ος όροφος), με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα εξής:

  1. Ημερομηνία Κλήρωσης Πρωταθλήματος
  2. Προκήρυξη Πρωταθλήματος Αγωνιστικής Περιόδου 2022-2023
  3. Ενημέρωση σχετικά με τη σύμβαση της ΕΡΤ
  4. Διαιτησία
  5. Ασφάλιση Ποδοσφαιριστών
  6. Εκλογή Β΄ Αντιπροέδρου
  7. Διάφορα Θέματα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.