Περιμένει την επανέναρξη η Νίκη Βόλου

Σέντρα και πάλι 4-5 Μαρτίου το βασικό σενάριο, ή 1 Μαρτίου και πάλι διακοπή!

Μιλώντας κατά το κλείσιμο της συνεδρίασης για το νέο αθλητικό νομοσχέδιο, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, αναφέρθηκε στο ζήτημα της Super League 2, ενόψει της σημερινής συνεδρίασης του αρμόδιου οργάνου της, τονίζοντας ότι περιμένει την επιστροφή στη δράση, την ώρα που τα σενάρια «δείχνουν» σέντρα το διήμερο 4-5 Μαρτίου!

«Θα αναμένουμε την απόφαση τους. Εμείς έχουμε ξεκαθαρίσει ότι, επιστρέφουν στα γήπεδα τους, και αυτομάτως ξεκινάει η συζήτηση, για να μπορέσουν να απολαύσουν κι αυτοί την ενίσχυση από το ταμείο του κράτους, τον μόνιμο μηχανισμό στήριξης» ανέφερε στη Βουλή ο υφυπουργός Αθλητισμού. Μάλιστα, όπως πρόσθεσε χαρακτηριστικά, «εδώ είμαστε, για να αντιμετωπίσουμε με γενναιότητα, με ηρεμία και με διαφάνεια, και κυρίως με κριτήρια, το ζήτημα της Super League 2: Επιστρέφουν στα γήπεδα, και αυτομάτως είμαστε έτοιμοι να τρέξουμε τα πάντα που τους αφορούν».

Έτσι, τα σενάρια αναφέρουν αυτό που είχε πει και ο ισχυρός άνδρας της Νίκης Βόλου, Αλέξης Παπακωνσταντίνου στην πρόσφατη ΓΣ του Ερασιτέχνη, τονίζοντας ότι κάτι πρέπει να γίνει και ότι κάποια στιγμή οι αγώνες θα πρέπει να διεξαχθούν.

Βέβαια, υπάρχει και το σενάριο οι ομάδες να επιστρέψουν στο γήπεδο την Τετάρτη 1 Μαρτίου, αλλά από εκεί και πέρα να γίνει ξανά διακοπή του πρωταθλήματος! Μάλιστα, αν το πρωτάθλημα συνεχιστεί με βάση τον προγραμματισμό και όχι από την αγωνιστική που είχε διακοπεί, τότε η Νίκη Βόλου θα κληθεί ν’ αντιμετωπίσει την ΑΕ Λάρισας εντός έδρας και από εκεί και πέρα θα περιμένει τον ορισμό των αγώνων με Πανσερραϊκό εκτός, με Παναθηναϊκό Β’ εντός, με Μακεδονικό εντός, και με Βέροια εκτός έδρας. Αν πάλι αρχίσει το ερχόμενο σαββατοκύριακο και πάλι το πρωτάθλημα (δύσκολο μεν αλλά όχι απίθανο) τότε η Νίκη θα παίξει εναντίον της Βέροιας.

Από πλευράς παικτών και τεχνικού επιτελείου τηρείται πάντως στάση αναμονής και η προετοιμασία συνεχίζεται, ενώ αν είναι ν’ αρχίσει ακόμη και το διήμερο 4-5 Μαρτίου το πρωτάθλημα και πάλι, δεν αναμένεται να δοθεί φιλικό αυτό το σαββατοκύριακο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.