Περιμένουν τις τελικές αποφάσεις Βλιώρα παίκτες και ΔΕ του Ολυμπιακού Βόλου

Δεν έχει αναθεωρήσει για την παραίτησή του ο τεχνικός της ομάδας μπάσκετ

Η προσπάθεια από την πλευρά διοικούντων και παικτών της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου να αλλάξει γνώμη ο προπονητής Γιώργος Βλιώρας και να ανακαλέσει την παραίτησή του συνεχίζεται, ωστόσο παραμένει άγνωστο αν τελικά θα γίνει κάτι τέτοιο ή αν ο Βολιώτης τεχνικός εμμείνει στην απόφασή του να αποτελέσει παρελθόν από τους «ερυθρόλευκους».

Το βράδυ της Τρίτης 1 Μαρτίου πάντως οι παίκτες είχαν μία συνάντηση με εκπροσώπους του Ερασιτέχνη και περιμένουν να δουν αν θα αλλάξει τελικά γνώμη ο Γιώργος Βλιώρας για να βρεθεί στον πάγκο της ομάδας τουλάχιστον μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (06/03) με αντίπαλο τον πρωτοπόρο στη βαθμολογική κατάταξη Ερμή Σχηματαρίου. Παίκτες και διοίκηση του ΑΣ αντάλλαξαν απόψεις στη συνάντηση που είχαν και απομένει η οριστική επικοινωνία με τον Γιώργο Βλιώρα, για να δουν αν θα αλλάξουν τα δεδομένα. Άλλωστε, τόσο η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου όσο και αυτή των παικτών για το θέμα του τεχνικού της ομάδας και τη στάση οπαδών στις κερκίδες, κινούνταν στο ίδιο μήκος κύματος.

Προς το παρόν η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου στο πρόγραμμά της έχει προπόνηση σήμερα με τον γυμναστή της, Κώστα Καμμένο, ενώ οι παίκτες είναι έτσι κι αλλιώς στην πλειοψηφία τους έμπειροι για να κάνουν αρκετά πράγματα. Σίγουρα πάντως προπονητής χρειάζεται, και αν τελικά ο μέχρι πρότινος τεχνικός της ομάδας δεν αλλάξει γνώμη, τότε θα αναζητηθεί λύση, πιθανότατα εκ των έσω.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.