Πήρε αυτό που ήθελε ο Ολυμπιακός Βόλου, 3-0 τον Θησέα Αγριάς

Με χατ τρικ του Αλέξανδρου Αναστασίου

Μπορεί στο πρώτο μέρος του αγώνα με τον Θησέα Αγριάς ο Ολυμπιακός Βόλου να μην βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, αλλά η είσοδος του Αλέξανδρου Αναστασίου στο δεύτερο 45λεπτο του έδωσε λύσεις και έτσι πήρε αυτό που ήθελε, επικρατώντας 3-0, στο παιχνίδι για τη 18η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την κατοχή σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ο Θησέας Αγριάς δεν έβγαλε κάποια φάση, και ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε μία δίκαιη νίκη, με το χατ τρικ που σημείωσε ο Αναστασίου, παραμένοντας έτσι στην κορυφή της βαθμολογικής κατάταξης και διατηρώντας τη διαφορά των δύο βαθμών από τη δεύτερη Αγία Άννα.

Ρεπορτάζ: Χρυσόστομος Τρίμμης

Την κατοχή ο Ολυμπιακός Βόλου αλλά χωρίς γκολ

Ο Ολυμπιακός Βόλου είχε την κατοχή στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης αλλά γκολ δεν πέτυχε… πάντως προσπάθησε να βγάλει κάποιες φάσεις, τη στιγμή που ο Θησέας δεν μπορούσε να απειλήσει την εστία των γηπεδούχων.

Η πρώτη αξιόλογη φάση καταγράφεται στο 12′ όταν ο Ζέρης εκτέλεσε το φάουλ στο ύψος του ημικυκλίου της μεγάλης περιοχής, για να πέσει στην δεξιά του πλευρά ο Κουτσιρίμπας και να παραχωρήσει κόρνερ.

Στο 15′ μετά από σέντρα από αριστερά, ο Βλάχος έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κουτσιρίμπα. Στο 18′ πάλι ο Σέττος έπιασε ένα δυνατό σουτ, αλλά και πάλι η μπάλα κατέληξε εκτός αγωνιστικού χώρου.

Στο 35΄ ο Ολυμπιακός Βόλου είχε τη σπουδαιότερη φάση του μέχρι εκείνο το σημείο, με τον Ματτέα να γυρίζει από δεξιά εντός της αντίπαλης περιοχής και τον Βλάχο να κάνει το σουτ, αλλά ο Κουτσιρίμπας έπεσε και έδιωξε με τα πόδια την μπάλα. Ο τερματοφύλακας του Θησέα αντέδρασε αποτελεσματικά και στο 38’, με τον Βλάχο να κάνει τη σέντρα από δεξιά, αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων έπεσε για να μπλοκάρει.

Οι γηπεδούχοι πάντως ζήτησαν πέναλτι σε πτώση του Ζέρη στο 40’ εντός της αντίπαλης περιοχής, με τον διαιτητή Χαλβατζάκο ωστόσο να δείχνει να συνεχιστεί η αναμέτρηση. Οι «ερυθρόλευκοι» από εκεί και πέρα προσπάθησαν να πιέσουν ακόμη περισσότερο αλλά το γκολ δεν ήρθε, οπότε οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με το σκορ στο 0-0.

Βρήκε λύσεις με Αναστασίου

Με διάθεση να τρέξει μπήκε στο γήπεδο για το δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός Βόλου, ωστόσο ο ρυθμός δεν ήταν καλός στα πρώτα λεπτά αφού ο τραυματισμός του Κουτσιρίμπα έφερνε στο προσκήνιο διακοπές, με τον τερματοφύλακα του Θησέα τελικά να γίνεται αλλαγή.

Στο 55’ ο Σκοπελίτης έκανε πάντως τη σέντρα από αριστερά, αλλά ο Σέττος δεν πρόλαβε την μπάλα που πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου. Ένα λεπτό αργότερα ο Σκοπελίτης βρήκε στην απέναντι πλευρά τον Κακάμη, κι αυτός σέντραρε για να κάνει την κεφαλιά ο Βλάχος και να στείλει την μπάλα άουτ. Τελικά στο 57’ ο Ολυμπιακός Βόλου βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Αλέξανδρο Αναστασίου μετά από μπαλιά του Κακάμη με πλασέ εντός περιοχής νίκησε τον Κοκώνη και έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Αναστασίου πέτυχε και δεύτερο γκολ. Ο Σκοπελίτης εκτέλεσε το κόρνερ και ο επιθετικογενής παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου έπιασε την καρφωτή κεφαλιά για να κάνει έτσι το σκορ 2-0.

Στο 72’ μετά από φάση διαρκείας ο Σέττος έκανε τη σέντρα και ο Κούλπας έκανε την κεφαλιά έδιωξε ο Κοκώνης, ενώ στο 79′ ο Αναστασίου πέτυχε και το τρίτο του τέρμα, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ και φάση διαρκείας στα καρέ του Κοκώνη σκόραρε με σουτ, μετά από κεφαλιά και αρχική απόκρουση του τερματοφύλακα του Θησέα.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, με τον Κακάμη απλά στο 90′ να κάνε ένα δυνατό σουτ και με τον Κοκώνη ν’ αποκρούει, και έτσι ο Ολυμπιακός Βόλου έφτασε δίκαια στην κατάκτηση των τριών βαθμών.

Ολυμπιακός Βόλου (Αρσένος): Σιδεράκης, Κακάμης, Καμπέρης (46’ Αναστασίου), Παπακώστας, Κούλπας, Γκαλίτσιος, Ματτέα (46’ Σκοπελίτης), Κυρίτσης (81′ Παπαϊωάννου), Βλάχος (81′ Νούσιος), Ζέρης, Σέττος (81′ Καρατσόλης).

Θησέας Αγριάς (Ανδρουτσόπουλος): Κουτσιρίμπας (53’ λ.τ. Κοκώνης), Ζέρβας (62’ Ζαρκαδής), Κουκουτής, Ιακωβίδης, Γούτσιος, Πρίφτι, Μέρο (46’ Παρίσης), Σιώμος, Βουρδάκης, Μάστορας (66’ Παπαδήμος Γ.), Παπαδήμος Μ.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.