Πήρε … εξάποντο ο Θησέας,1-2 τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου

Προσπάθεια του Οικονόμου στο ματς με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου

Το ήθελε και το πήρε ο Θησέας το … εξάποντο. Σε ματς, που μετράει διπλά το τρίποντο, αφού ήταν κόντρα σε ομάδα με τους ίδιους στόχους, η ομάδα του Λάκη Μπακάλη επικράτησε με 1-2 του Απόλλωνα Μακρυχωρίου στο ΔΑΚ Καρδίτσας και ντούμπλαρε τις νίκες της επί του συγκεκριμένου αντιπάλου, αφού τον είχε κερδίσει και στο Βελεστίνο στον πρώτο γύρο πάλι με 2-1.

Όπως και σε εκείνο το ματς, έτσι και σ’ αυτό, σκόραρε ο Δημητριάδης, αυτή τη φορά το πρώτο γκολ στο 34’, ενώ τη νίκη έδωσε ο Γιαουπλάρι έξι λεπτά πριν τη συμπλήρωση του 90λεπτου κι αφού είχαν ισοφαρίσει στο 47’ οι γηπεδούχοι με τον Τσιμπούκα.

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις κι έγινε σ’ ένα βαρύ γήπεδο. Στο 34’ μετά από κόρνερ και απόκρουση της άμυνας του Απόλλωνα, η μπάλα έφτασε εκτός περιοχής στον Δημητριάδη, ο οποίος στόπαρε, ξεπέρασε έναν αντίπαλο κι αφού πάτησε περιοχή σούταρε εύστοχα. Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους ο Πέτσης είχε δύο πολύ καλές στιγμές βγαίνοντας απέναντι στον Γεωργατζά, αλλά στη μία περίπτωση έστειλε την μπάλα άουτ και στην άλλη νικήθηκε από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, οι οποίοι στο 39′ είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Ισούφη.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ιδανικά για τον Απόλλωνα, όταν στο 47′ ο Κοντοβάς εκτέλεσε ένα φάουλ με τον Τσιμπούκα να πηδά πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στη δεξιά γωνία του Κεφαλά, κάνοντας το 1-1 για τον Απόλλωνα.

Στο τελευταίο 20λεπτο ο Θησέας πήρε τα ηνία του παιχνιδιού και κατάφερε να κατακτήσει το υπερπολύτιμο διπλό και μάλιστα στο ίδιο γήπεδο, αφού το πρώτο ήταν επί της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Και πάλι μετά από κόρνερ με γυριστή κεφαλιά ο Γιαουπλάρι πέτυχε ένα όμορφο γκολ και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Θάνος Θεοδώρου): Γεωργατζάς, Μβελέ Τζούνιορ, Τζιλός, Ισούφης, Κοντοβάς, Κατσιγιάννης (90′ Αργυρόπουλος), Μυργιώτης (58′ Τεντολούρης Δ.), Κρανιώτης, Τσιμπούκας, Κωτσοβός (84′ Κουλοκτσής), Τσιχαράπης

ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ (Λάκης Μπακάλης): Κεφαλάς, Διαμαντόπουλος, Μπόρας, Γιαουπλάρι, Βαν ντε Γουΐχε, Χατζησταμάτης (85’ Γαλανόπουλος), Πέτσης (87’ Φραγκογιάννης), Αγιασιώτης (60’ Κοτζαθανάσης), Βλάχος (71’ Τσιουρής), Οικονόμου, Δημητριάδης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.