Ποντάρει στην αντίδραση η Νίκη

Αφήνοντας πίσω το αρνητικό αποτέλεσμα (έστω και αν πρόσθεσε τον βαθμό της ισοπαλίας στη συγκομιδή της), η Νίκη Βόλου κινείται σε τροχιά Καβάλας, ελπίζοντας ότι στο τέλος και όταν γίνει το ταμείο, ο απολογισμός θα είναι εν μέρει θετικός.

Ωστόσο ο Στάικος Βεργέτης δεν συνηθίζει να κινείται με υποθέσεις και κοιτά τα δεδομένα και τα πεπραγμένα, οπότε περιμένει από τους παίκτες του την απόλυτη συγκέντρωση στο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής, για να μην έρθει πάλι η ομάδα των «κυανόλευκων» σε δύσκολη θέση.

Η τελευταία προπόνηση πραγματοποιήθηκε και πάλι στο «Παντελής Μαγουλάς», με τον προπονητή να επιμένει σε ασκήσεις με έμφαση στην πίεση χωρίς την μπάλα, ενώ στο τέλος ακολούθησε διπλό σε όλο το γήπεδο.  Από την άλλη είναι δεδομένη η δουλειά που γίνεται όλες αυτές τις ημέρες μετά το παιχνίδι με την Τρίγλια στο κομμάτι της ψυχολογίας, είτε με έντονες παρατηρήσεις για την ισοφάριση στα τελευταία δευτερόλεπτα, είτε με ενθάρρυνση προκειμένου να αναπτερωθεί κάπως το ηθικό.

Οπότε, οι παίκτες από την πλευρά τους καλούνται να βγάλουν αντίδραση μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να παλέψουν απέναντι σε έναν επικίνδυνο αντίπαλο, όπως είναι η Καβάλα, προκειμένου να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Σ’ αυτήν τη θέληση για αντίδραση ποντάρει και ο προπονητής της ομάδας…

Επιστροφές και σχεδόν πλήρης…

Δύο είναι οι απουσίες που θεωρούνται δεδομένες από την αποστολή της Νίκης Βόλου για το παιχνίδι με την Καβάλα.

Τσιώλης λόγω τραυματισμού (ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα για μία ακόμη ημέρα) και Ροχάνο λόγω της τιμωρίας των τριών αγωνιστικών για την αποβολή του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, δεν θα είναι 100% στη διάθεση του Στάικου Βεργέτη.

Από την άλλη επιστρέφουν οι Βοσκόπουλος και Μπαλάφας, έχοντας εκτίσει τις ποινές που είχαν λόγω καρτών, ενώ και οι Αλιατίδης και Καμπαγέρο υπολογίζονται κανονικά, από τη στιγμή που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς που τους ταλαιπώρησαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.