Προχωράει με Σκεντεράι και Σωτηράκο η Νίκη Βόλου

Υλοποιώντας τον σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο

Την ώρα που κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά για το πότε θ’ αρχίσει το πρωτάθλημα της Super League 2, η Νίκη Βόλου δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια και δεν μπορεί να καθυστερήσει περισσότερο την υλοποίηση του προγραμματισμού της, με τους Ανδριάνο Σκεντεράι και Γιάννη Σωτηράκο να είναι δύο παίκτες που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι στη διάθεση του προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Ελευθερόπουλου για τη νέα χρονιά.

Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός Γιάννης Σωτηράκος είναι ίσως πιο κοντά στη Νίκη, αφού η συμφωνία είναι δεδομένη για την επιστροφή του παίκτη στους «κυανόλευκους», έχοντας αποτελέσει μέλος της την περίοδο 2014-15 στη Super League. Μάλιστα, η ανακοίνωση της συμφωνίας αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Από την άλλη, ένα… βηματάκι πίσω βρίσκεται η συμφωνία με τον Αντριάνο Σκεντεράι, με τον  Ελληνοαλβανό ποδοσφαιριστή να έχει κλείσει την προηγούμενη χρονιά στην Επισκοπή, ενώ έχει αρχίσει την ποδοσφαιρική πορεία του από την ακαδημία του Παναθηναϊκού. Έχει επίσης αγωνιστεί σε Εθνικό Πειραιώς, Ιάλυσο και Καλαμάτα, προτού καταλήξει στην Επισκοπή. Ο 23χρονος μέσος αναμένεται να αποτελέσει μία εναλλακτική λύση για το τεχνικό επιτελείο της Νίκης Βόλου, έχοντας τη δυνατότητα να αγωνιστεί και στην αριστερή πλευρά της διάταξης. Πάντως, δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να υπάρξει ανακοίνωση και για τον συγκεκριμένο παίκτη.

Χρυσόστομος Τρίμμης

 

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.