Προχωρούν τα θέματα του ρόστερ στη Νίκη Βόλου

Με δεδομένη την εξασφάλιση της άδειας από την επιτροπή της ΕΠΟ

Mε την άδεια για συμμετοχή στο πρωτάθλημα πλέον δεδομένη, η Νίκη Βόλου κινείται ήδη στο μεταγραφικό πεδίο, ενώ οι συζητήσεις για λύση συνεργασιών καλά κρατούν και σύντομα αναμένονται οι σχετικές εξελίξεις.

Τα δεδομένα όσον αφορά τη λύση της συνεργασίας με ορισμένους παίκτες έχουν εν μέρει αποκρυσταλλωθεί. Από τη μία οι Δημητρίου και Δεληζήσης αποχωρούν όπως φαίνεται από τη Νίκη Βόλου, με τον δεύτερο τουλάχιστον να μοιάζει να είναι κοντά στην επιστροφή του στον Άρη για να ολοκληρώσει την ποδοσφαιρική καριέρα του. Από την άλλη, ο Όσκαρ Σιαφά δεν έχει ικανοποιήσει φέτος όσον αφορά την παραγωγικότητά του στο σκοράρισμα, οπότε κι αυτός δύσκολα θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στη Νίκη Βόλου, ενώ όπως έχουμε προαναφέρει δεν αποκλείεται να καταγραφούν και δύο λύσεις συνεργασιών που θα προκαλέσουν μίνι έκπληξη, αλλά αγωνιστικά εν μέρει μοιάζουν να δικαιολογούνται βάσει των πλάνων που κάνει για τη νέα χρονιά ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

Από την άλλη υπάρχουν και συμβόλαια που ολοκληρώνονται στα τέλη Ιουνίου, και πιθανότατα σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις και σ’ αυτές τις περιπτώσεις παικτών.

Αναλόγως με τις αποχωρήσεις ή με τις μη ανανεώσεις συμβολαίων, αλλά και των κενών που δεδομένα προκύπτουν, η Νίκη Βόλου οδεύει προς τουλάχιστον πέντε μεταγραφικές προσθήκες, έχοντας το πλεονέκτημα της άδειας από την ΕΠΟ, σε αντίθεση με άλλους ανταγωνιστές της, αλλά και την… καλή μαρτυρία όσον αφορά τη διοικητική και οικονομική σταθερότητα.

Tέλος, όσον αφορά το γηπεδικό, το Πανθεσσαλικό συμπεριλήφθηκε ως έδρα για τη νέα χρονιά στον φάκελο που κατατέθηκε στην επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ, κάτι που ήταν και η πιο συμβατή λύση, αν σκεφτεί κανείς ότι ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έχει αναφερθεί πολλές φορές αρνητικά για τον ομολογουμένως κακό αγωνιστικό χώρο της Νεάπολης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.