Προς επιστροφή στη δράση οι ομάδες της ΕΠΣΘ

Σε καλή κατάσταση απέναντι στον κορωνοϊό οι περισσότερες ομάδες

Η ΕΠΟ αποφάσισε την επανέναρξη της Γ’ Εθνικής την ερχόμενη Κυριακή, με τις κατά τόπους ΕΠΣ από εκεί και πέρα να καλούνται να κινηθούν αναλόγως για τις δικές τους διοργανώσεις. Τα πρώτα στοιχεία λοιπόν δείχνουν ότι οι ομάδες της ΕΠΣ Θεσσαλίας θα επιστρέψουν στη δράση το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, μετά από την αναβολή της δράσης το διήμερο 8-9 Ιανουαρίου.

Όπως συνηθίζει τελευταία, η ΕΠΣ Θεσσαλίας έκανε μία μίνι έρευνα για μία ακόμη φορά προκειμένου να διαπιστωθεί αν οι ομάδες αντιμετωπίζουν προβλήματα με μαζικά κρούσματα κορωνοϊού, και μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να υπάρχουν σοβαρές όσον αφορά τον αριθμό των κρουσμάτων περιπτώσεις. Κρούσματα φυσικά καταγράφονται σε ομάδες, αλλά ο αριθμός τους δεν είναι τέτοιος που να δικαιολογεί, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στελέχη της ΕΠΣ Θεσσαλίας, την αναβολή της αγωνιστικής δράσης για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 15 και 16 Ιανουαρίου.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων λοιπόν η ΕΠΣ Θεσσαλίας θ’ ανακοινώσει το πρόγραμμα, με την αγωνιστική δράση να επιστρέφει από το σημείο που σταμάτησε, ώστε να μην υπάρξει κι άλλο μπέρδεμα από εδώ και πέρα. Βέβαια, κανείς δεν μπορεί ν’ αποκλείσει να χρειαστεί αναβολή σε κάποιον αγώνα, ωστόσο όπως σημειώνουν μέλη της Ένωσης είναι διαφορετικό να χρειάζεται να οριστεί ξανά ένα παιχνίδι, από το να χρειάζεται ο επανορισμός μίας ολόκληρης αγωνιστικής, σε δύο κατηγορίες και συνολικά τέσσερις ομίλους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.