Πρόστιμα σε Νίκη Βόλου και Αχιλλέα Μπέο από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ

Για τους αγώνες κυπέλλου Νίκη-Άρης και ΠΑΟΚ-ΝΠΣ Βόλος

Μπορεί η πορεία στο κύπελλο Ελλάδας να έχει τελειώσει εδώ και καιρό τόσο για τον ΝΠΣ Βόλος όσο και για τη Νίκη Βόλου, ωστόσο τα πρόστιμα που ανακοίνωσε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για τους «κυανόλευκους» αλλά και για τον Αχιλλέα Μπέο, αφορούν αγώνες κυπέλλου.

Συγκεκριμένα, τα όσα είχαν γραφεί στο φύλλο αγώνος στο παιχνίδι Νίκη Βόλου-Άρης κόστισαν στην «κυανόλευκη» ΠΑΕ, που καλείται να πληρώσει χρηματικό πρόστιμο ύψους 4 χιλιάδων ευρώ.

Πολλαπλάσιο είναι το πρόστιμο πάλι που θα κληθεί να πληρώσει ο Αχιλλέας Μπέος. Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Βόλου και πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος καλείται να πληρώσει πρόστιμο 15.001 ευρώ για δηλώσεις που είχε κάνει σχετικά με τον αγώνα κυπέλλου ΠΑΟΚ-ΝΠΣ Βόλος.

Οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ:

 Επιβάλλει σε βάρος του Αχιλλέα Μπέου, αξιωματούχου της ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, χρηματική ποινή ύψους 15.001 ευρώ. (πειθαρχική δίωξη για δημόσιες δυσμενείς κρίσεις σχετικά με τον αγώνα της 07.12.2023, ΠΑΟΚ-Βόλος, για το Κύπελλο Ελλάδος).

– Επιβάλλει σε βάρος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου χρηματική ποινή συνολικού ύψους 4.000 ευρώ.(αγώνας της 30.01.2024, Νίκη Βόλου-Άρης, για το Κύπελλο Ελλάδος)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.