Πρόταση σε Παπαδημητρίου να πάει του χρόνου στον Ολυμπιακό Βόλου!

Από τον Γιάννη Παπαδόπουλο, ισχυρό άνδρα των ερυθρόλευκων

Πρόταση στον Ιάσονα Παπαδημητρίου να πάει του χρόνου στον Ολυμπιακό Βόλου έκανε ο ισχυρός άνδρας των ερυθρολεύκων, Γιάννης Παπαδόπουλος, φιλοξενούμενος στο στούντιο του Βόλος 9.86 και την εκπομπή Clasicο.

Συγκεκριμένα ερωτώμενος για τη μεγάλη ανταγωνίστρια του Ολυμπιακού Βόλου, Αγία Αννα, ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε: “Θα αποκαλύψω στον κόσμο, γιατί του λέω την αλήθεια από την αρχή έως το τέλος, ότι στο πλαίσιο προώθησης του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ τον περασμένο επέλεξα να συναντηθώ με τη διοίκηση της Αγίας Άννας, τον κ. Τσιουρέλη και τον κ. Σίμο, στα γραφεία τους. Απ’ όλες τις διοικήσεις για συνεργασία και προώθηση του προϊόντος, επέλεξα την Αγία Άννα. Αν ο άλλος δεν ενδιαφέρεται και να συνάψει κάποια συνεργασία, είναι δικαίωμά του.

Έκανα μία συνάντηση διοικητική, γιατί ήξερα ότι θα είναι ανταγωνίστριά μας. Από κει και πέρα είναι μία ομάδα που έχει ένα ρόστερ καλό και συμπαγές, διαφορετικά δεν γίνεται να εξηγηθεί πως ο Ολυμπιακός Βόλου σε είκοσι αγώνες έχει 18 νίκες και να ‘ναι μόνο δύο βαθμούς πάνω από την Αγία Άννα.

Η Αγία Αννα έχει έναν χαρισματικό σέντερ φορ, στον οποίον δημόσια κάνω πρόταση να έρθει στην ομάδα που αγαπά και στην ομάδα που του αξίζει να παίζει. Να έρθει στην ομάδα της καρδιάς του ακόμη και του χρόνου. Πέρσι έλεγα ότι θέλω τρίδυμο τον Βλάχο, τον Παπαδημητρίου και τον Αναστασίου. Αν ο Παπαδημητρίου δεν έτυχε φέτος να έρθει, εδώ είμαστε του χρόνου, για να έρθει. Και ο Χολέβας της Αγίας Αννας είναι ένα πολύ καλός σέντερ μπακ, που έχουμε πολλούς καλούς, αλλά θέλουμε έναν ακόμα για του χρόνου”.

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.