Πρωταθλήτρια Νεανίδων ΕΣΠΕΚΕΛ η Αργώ Βόλου

Κερδίζοντας την ΕΑΛ 3-2 στην τελευταία αναμέτρηση του F4

Ολοκληρώθηκε το F4 Νεανίδων της ΕΣΠΕΚΕΛ, με την ομάδα της Αργούς να αναδεικνύεται πρωταθλήτρια κερδίζοντας την ΕΑ Λάρισας με 3-2 σετ στην τελευταία αγωνιστική της διοργάνωσης,  σε ένα παιχνίδι που είχε τη μορφή τελικού!

Έχοντας συγκεντρώσει 6 βαθμούς από τις δύο προηγούμενες καθαρές νίκες με Νίκη Βόλου και Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό, η Αργώ χρειαζόταν μόνο έναν βαθμό στο τελευταίο παιχνίδι, δηλαδή δύο σετ για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. «Όμως για την Αργώ που έφτασε στο Final 4 με 9 νίκες στα 9 παιχνίδια της κανονικής περιόδου, δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα , παρά μόνο αυτό της νίκης» αναφέρουν οι υπεύθυνοι της βολιώτικης ομάδας.

Το παιχνίδι ήταν υψηλού επιπέδου με τρομερές εναλλαγές στο σκορ , με την Αργώ να προηγείται 1-0 και να την ΕΑΛ να ισοφαρίζει σε 1-1.Το 3ο σετ ήταν και το πιο καθοριστικό , όταν η Αργώ βρέθηκε να χάνει με 17-10 και με τεράστια ψυχικά αποθέματα κατόρθωσε να κάνει την επαναφορά και την ανατροπή , κατακτώντας το τελικά 26-24 και ταυτόχρονα την πρώτη θέση και την πρόκριση.

Στο 4ο σετ επήλθε μια σχετική χαλάρωση, καθόσον είχε κριθεί η πρώτη θέση, με αποτέλεσμα να έρθει η ισοφάριση για τις Λαρισαίες σε 2-2. Οι αθλήτριες της βολιώτικης ομάδας μπήκαν πιο αποφασισμένες στο τάϊ μπρέικ και το κατέκτησαν αρκετά εύκολα με 15-4, ολοκληρώνοντας τη φετινή τους πορεία αήττητες, ενώ θα συνεχίσουν την αγωνιστική τους δραστηριότητα με το νέο έτος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Τα σετ: 22-25, 25-14, 26-24, 18-25, 15-4

Για την Αργώ Βόλου αγωνίστηκαν οι  Γκέκα, Παντελή, Κασιούρα Β., Κασιούρα Χ., Στύλα, Σουντουλουμάκη, Φράγκου, Σταθοπούλου Σ., Σταθοπούλου Μ., Τουτουτζόγλου, Σκιαθίτη, και Παΐλα.

Τα αποτελέσματα όλων των αγώνων του F4:

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου

Νίκη Βόλου-Αργώ Βόλου              1-3

ΕΑ Λάρισας- ΦΣ Λάρισας             0-3

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου

Νίκη Βόλου -ΕΑ Λάρισας              0-3

ΦΣ Λάρισας-Αργώ Βόλου             1-3

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου

ΦΣ Λάρισας- Νίκη Βόλου              3-0

ΕΑ Λάρισας – Αργώ Βόλου           2-3

Η τελική κατάταξη:

1.Αργώ Βόλου   8

2.Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός        6

3.ΕΑ Λάρισας    4

4.Νίκη Βόλου     0

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.