Πρώτο ματς στον Βόλο και πρώτη νίκη για τον Ολυμπιακό Β., 2-1 την Ιεράπετρα

Φάση με τον Πόζογλου στο ματς Ολυμπιακός Β.-Ιεράπετρα

Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά ο Ολυμπιακός Βόλου ήθελε όσο τίποτε άλλο την πρώτη νίκη και τη πήρε με ανατροπή, επικρατώντας με 2-1 της Ιεράπετρας στη Νεάπολη στο πρώτο του ματς στον Βόλο για φέτος. Ο Κατσικοκέρης έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 15’, αλλά σίγουρα κομβικό σημείο στο ματς ήταν η γρήγορη ισοφάριση μετά από δύο λεπτά από τον Ντούνη.

Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου, που έσπασε την προσωπική του παράδοση, καθώς στις προηγούμενες τρεις θητείες του ξεκινούσε με ισοπαλίες στον πάγκο των ερυθρολεύκων, βρήκε το δεύτερο γκολ στο 51’ με φάουλ του Πόζογλου, με το 2-1 να παραμένει μέχρι το φινάλε και να πανηγυρίζεται από τους παίκτες και τον κόσμο.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος στο ντεμπούτο του επέλεξε να χρησιμοποιήσει τον Ντούνη ως επιθετικό μέσο στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ενώ στα άκρα ήταν οι Κουτσιανικούλης και Ράντι με φορ τον Πόζογλου. Ο Στεφάνοβιτς και ο Τσιάρας, ο οποίος είχε πιο αμυντικό ρόλο, ήταν οι άλλοι δύο χαφ, ενώ στην άμυνα μπροστά από τον Γιδόπουλο ήταν οι Σκοπελίτης κι Μπουτζίκος ως πλάγιοι μπακ και οι Βοσνακίδης και Φαζός ως στόπερ.

Η πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι ανήκε στους φιλοξενούμενους με τον Χιντζίδη να επιχειρεί να κάνει ό,τι και στο ματς με τη Νίκη, να σκοράρει δηλαδή με απευθείας φάουλ, αλλά ο Γιδόπουλος εκτινάχθηκε και αποσόβησε το 0-1 στο 2’. Τελικά οι Κρητικοί προηγήθηκαν στο 15’. Αρχικά στο 14’ ο Μηνάς με σέντρα από τα δεξιά βρήκε μέσα στην περιοχή τον Κατσικοκέρη, που έκανε το σουτ, το οποίο κόντραρε στον Βοσνακίδη και πέρασε κόρνερ. Αυτό εκτελέστηκε από την αριστερή πλευρά από τον Χιντζίδη και ο Κατσικοκέρης με σουτ έξω από τη μικρή περιοχή άνοιξε το σκορ, στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι. Ωστόσο, η αντίδραση του Ολυμπιακού Βόλου ήταν άμεση, αφού στο 17’ ο Ντούνης, μετά από διώξιμο του Καραγκιολίδη σε κόρνερ του Ράντι και αδυναμία της άμυνας της Ιεράπετρας να διώξει, σκόραρε με προβολή έξω από τη μικρή περιοχή. Έτσι έγινε το 1-1 για τον Ολυμπιακό Β., που στο 32’ έκανε την πρώτη του αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού του Ράντι, με τον Στάθη Ρόκα να περνά στο γήπεδο. Τρία λεπτά πιο μπροστά ο Χιντζίδης είχε δείξει λίγο τις ικανότητές του στις εκτελέσεις φάουλ, αφού σε ακόμη μία είχε στείλει την μπάλα για λίγο εκτός εστίας.

Ο Ολυμπιακός Β. απείλησε την εστία της κρητικής ομάδας στο 44’, με τον Κουτσιανικούλη μετά από μπαλιά του Ντούνη να βγαίνει απέναντι από τον Καραγκιολίδη, να πλασάρει σωστά, αλλά οι αμυντικοί απομάκρυναν, πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. Το 2-1 δεν έγινε στο τέλος του πρώτου μέρους, αλλά έγινε στην αρχή της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 51’.  Με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Πόζογλου μετά από κομπίνα από θέση μέσα δεξιάκι ενώ όλοι περίμεναν σέντρα, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με τον Καραγκιολίδη να τη βλέπει να σκάει μπροστά του και να μην μπορεί ν’ αντιδράσει.  Ο Ολυμπιακός Βόλου κράτησε το υπέρ του αποτέλεσμα ως τη λήξη και ανέβηκε στους έξι βαθμούς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γιδόπουλος, Σκοπελίτης, Μπουτζίκος, Βοσνακίδης, Φαζός, Τσιάρας, Στεφάνοβιτς (64’ Γραικός), Ντούνης (74’ Λάσκαρης), Κουτσιανικούλης, Ράντι (32’ λ. τρ. Ρόκας), Πόζογλου

Ο.Φ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ: Καραγκιολίδης, Καραγιάννης (64’ Μ. Παπαδόπουλος), Χιντζίδης, Σέχου, Τζελέπης, Σμίλτος, Βογιατζής, Σκόνδρας (73’ Μέμος), Κατσικοκέρης, Μηνάς (85’ Μπάμπης), Αναστασόπουλος

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.