Ψάχνει τη… λύτρωση στα πλέι άουτ ο ο Ολυμπιακός Βόλου

Αντιμετωπίζοντας σήμερα στο Κιλκίς την Κου.Πα

Η νίκη επί της ΑΕΛ εξασφάλισε στον Ολυμπιακό Βόλου την είσοδο στη διαδικασία των πλέι άουτ της φετινής NL2, ωστόσο για την παραμονή καλείται να πάρει δύο νίκες απέναντι στην Κου.Πα Κιλκίς, με την αρχή να γίνεται σήμερα στην μακεδονική πόλη, στις 17:00…

Ο αντίπαλος μόνο άγνωστος δεν είναι στους παίκτες του Γιώργου Κοσμάτου, αφού μόλις την προηγούμενη Κυριακή τον αντιμετώπισαν στο ΕΑΚ, για την 22η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του φετινού πρωταθλήματος, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα 73-78. Άλλωστε, και στον πρώτο γύρο ο Ολυμπιακός Βόλου είχε γνωρίσει (στις λεπτομέρειες) την ήττα 84-74.

Ωστόσο και στις δύο αναμετρήσεις στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός Βόλου έδειξε ότι μπορεί να το παλέψει, και αυτό θέλει να κάνει και σήμερα, στο πρώτο παιχνίδι των πλέι άουτ. Υπενθυμίζεται ότι η σειρά των αγώνων ολοκληρώνεται όταν μία από τις δύο ομάδες θα συμπληρώσει δύο νίκες, χωρίς να μεταφέρονται τα αποτελέσματα της κανονικής διάρεκιας στα πλέι άουτ. Η Κου.Πα βέβαια έχει το πλεονέκτημα της έδρας απέναντι στο βολιώτικο σύνολο στη νέα αυτή διαδικασία, αλλά ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει να το «σπάσει» και να το μεταφέρει στη δική του πλευρά.

«Πάμε για το καλύτερο δυνατό στο Κιλκίς, για να μπορέσουμε να ελπίζουμε στην επίτευξη του στόχο της παραμονής ακόμη περισσότερο» αρκέστηκε να πει στο «Magnesiasports» ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Γιώργος Κοσμάτος, με τον ίδιο και την ομάδα του να στοχεύουν στην καλή εμφάνιση και τη νίκη.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά ζητήματα, ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» δεν είχε τις προηγούμενες ημέρες διαθέσιμο στις προπονήσεις τον νεαρό Δελεντζέ, που φέτος έχει κάνει μία καλή χρονιά. Ο Δελεντζές ταλαιπωρήθηκε από ίωση, αλλά το τεχνικό επιτελείο της ομάδας ήταν αποφασισμένο να τον περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Από την πλευρά τους, οι αντίπαλοι ποντάρουν στο πλεονέκτημα της έδρας. «Μπήκαμε στην τελική ευθεία. Παίζουμε έναν τελικό χωρίς πισωγυρίσματα. Έχουμε ψυχολογία, είμαστε προπονημένοι, έτοιμοι ν’ αποδείξουμε σε όλους ότι ανήκουμε επάξια στην κατηγορία» τόνισε εξάλλου σε δηλώσεις του μέσω των social media της ομάδας του Κιλκίς, ο παίκτης της Συμεών Παπαδόπουλος, για να κάνει μάλιστα και κάλεσμα στους φίλους των γηπεδούχων, υπογραμμίζοντας ότι το σημερινό μπορεί να είναι και το τελευταίο στο Κιλκίς (εννοώντας ότι η ομάδα του θέλει να πάρει δύο νίκες σερί και στην έδρα της και στον Βόλο στη συνέχεια).

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.