Ρόκας: «Κάνουμε ό,τι πρέπει για να φύγει όσο πιο γρήγορα γίνεται ο κορωνοϊός»

Οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου περιμένουν και αυτοί τις εξελίξεις, όπως όλα τα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής κοινωνίας, σχετικά με τη μάχη κατά του κορωνοϊού. Με την αγωνιστική δράση να έχει διακοπεί και τις προπονήσεις να έχουν σταματήσει για τους «ερυθρόλευκους», τουλάχιστον μέχρι και την ερχόμενη Τρίτη σε πρώτη φάση, έχουν και οι ίδιοι περιορίσει τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες…

Χαρακτηριστική είναι η τοποθέτηση του Στάθη Ρόκα για το όλο θέμα, που μίλησε στο «Magnesiasports» και σημείωσε ότι ορθώς διεκόπη η αγωνιστική δράση και στο πρωτάθλημα της Football League, ενώ και ο ίδιος παρακολουθεί και αυτός- όπως όλοι- τις εξελίξεις, ακολουθώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

«Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να τηρούμε τους κανόνες που μας έχουν πει οι ειδικοί, για να φύγει όσο πιο γρήγορα γίνεται από εμάς όλο αυτό. Όπως όλοι έτσι κι εμείς μένουμε σπίτι και τηρούμε αυτά τα μέτρα. Δεν κάνουμε κάτι διαφορετικό από την υπόλοιπη ελληνική κοινωνία» ανέφερε ο αρχηγός του Ολυμπιακού Βόλου και συμπλήρωσε: «Ορθότατα οι αρμόδιες Αρχές αποφάσισαν να διακόψουν την αγωνιστική δράση και στα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα. Δεν μπορούμε να είμαστε εμείς η εξαίρεση του κανόνα και να μην κάνουμε αυτά που πρέπει. Δεν είμαστε εμείς κάτι διαφορετικό».

Όσον αφορά τους αλλοδαπούς παίκτες; «Οι συμπαίκτες μας γνωρίζουν τι γίνεται. Βλέπουν και αυτοί και διαβάζουν τα πάντα. Είναι λίγο ιδιαίτερο γι’ αυτούς γιατί δεν είναι κοντά στην πατρίδα τους και στις οικογένειές τους. Αλλά από την άλλη ακολουθούν κι αυτοί τους κανόνες. Από πολλούς παίκτες οι οικογένειες είναι μακριά από τον Βόλο. Μπέρδεμα καιφ φόβος συμπεριλαμβάνονται στα συναισθήματα όλων, όπως είναι φυσικό. Αλλά θα τα καταφέρουμε ελπίζω πολύ σύντομα» ανέφερε ο Στάθης Ρόκας.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.