Σάββατο 17/02 στις 15:00 ο Ολυμπιακός Βόλου στον Αλμυρό

Κοιτούν το επόμενο παιχνίδι τους οι «ερυθρόλευκοι»

Το παιχνίδι με τον Θησέα Αγριάς και η νέα επικράτηση αποτελούν ήδη παρελθόν για τον Ολυμπιακό Βόλου, με τα μέλη του τεχνικού επιτελείου και τους ποδοσφαιριστές να κοιτούν ήδη το παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΓΣ Αλμυρού εκτός έδρας, το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο 17/02 με ώρα έναρξης τις 15:00 εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Στον ορισμό του αγώνα ημέρα Σάββατο πιθανότατα έχει παίξει ρόλο (όπως μπορεί να εκτιμήσει κανείς) και το γεγονός ότι το βράδυ της ίδιας ημέρας ο σύλλογος του Αλμυρού διοργανώνει συνεστίαση με κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, οπότε την επομένη (Κυριακή) οι συνθήκες δεν θα ήταν και οι καλύτερες για τη συμμετοχή των μελών του σε αγώνα ποδοσφαίρου! Προφανώς και ο Ολυμπιακός Βόλου βέβαια δεν επηρεάζεται από τον ορισμό της αναμέτρησης (έχει δώσει αρκετά παιχνίδια φέτος εξάλλου ημέρα Σάββατο) και ο στόχος δεν αλλάζει, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση τριών βαθμών.

Ο ερχόμενος αντίπαλος δεν θυμίζει σε πολλά την ομάδα που αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός Βόλου στον πρώτο γύρο, καθώς και το προπονητικό επιτελείο έχει αλλάξει αλλά και αρκετοί παίκτες που είχαν ενταχθεί το περασμένο καλοκαίρι στην ομάδα, έχουν αποχωρήσει από αυτή. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ΓΣ Αλμυρού δεν έχει πετύχει έως τώρα στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος νίκη, έχοντας δύο ήττες (από Αγία Άννα και Σαρακηνό) και τρεις ισοπαλίες, όλες χωρίς (0-0) στα παιχνίδια με ΑΟ Σκιάθου, Ακρόπολη Σέσκλου και Αγχίαλο. Μάλιστα, έχει πετύχει μόλις δύο τέρματα ενώ έχει δεχθεί επτά.

Όσον αφορά τις αλλαγές στην τεχνική ηγεσία, ο Θανάσης Μπίλης ανέλαβε τελικά την καθοδήγηση του ρόστερ αφού ο Γιώργος Δανόπουλος απήλθε σε σύντομο χρονικό διάστημα, έχοντας αυτός κληθεί αρχικά να καλύψει το κενό που έμεινε από την παραίτηση του Χρήστου Καπελιάνη.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.