Σχέδια και για τη νέα χρονιά στον Ολυμπιακό Βόλου

Τις ημέρες που ο Μπρούνο Μπαράνκο όδευε προς Λάρισα και ΑΕΛ (έστω και η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε), το ρεπορτάζ του «Magnesiasports» ανέφερε ότι και άλλοι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου έχουν μπει στο στόχαστρο ομάδων μεγαλύτερων κατηγοριών, και στο περιθώριο αυτής της κατάστασης μπορεί να ερμηνευτεί εν μέρει και η ανανέωση της συνεργασίας των «ερυθρόλευκων» με τον Νίκο ντα Κάμπο, έναν παίκτη που έχει ξεχωρίσει έστω και αν δεν έχει πάρει μέρος σε επίσημο παιχνίδι.

Πρόκειται σίγουρα για έναν ποιοτικό παίκτη, με βάση αυτά που έχει δείξει και στις προπονήσεις αλλά και στα φιλικά που πρόλαβε να δώσει ο Ολυμπιακός Βόλου. Έτσι, οι ιθύνοντες της ομάδας, βλέποντας ότι ο παίκτης μπορεί να προσφέρει πολλά και σε μεγαλύτερη κατηγορία, αφού είναι αυξημένες οι ελπίδες για παρουσία στη SL2 της νέας χρονιάς, έσπευσαν να επεκτείνουν τη διάρκεια του συμβολαίου του. Με λίγα λόγια, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου κάνει από τώρα σχέδια και για τη νέα χρονιά με φόντο την αναδιάρθρωση. Όποιος θέλει από εκεί και πέρα να ασχοληθεί μεταγραφικά με τον παίκτη δεν έχει παρά να καταθέσει επίσημη πρόταση…

Όσον αφορά το φετινό πρωτάθλημα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου από την πρώτη στιγμή έχει τονίσει ότι η αγωνιστική δράση πρέπει να διεξαχθεί κανονικά. Aυτό που σίγουρα προβληματίζει έχει να κάνει με τον χρόνο… Από τη στιγμή που ενώ έχει ξεκινήσει ο Φεβρουάριος και οι παίκτες δεν έχουν τη δυνατότητα να προπονηθούν, τα χρονικά περιθώρια για την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Football League στενεύουν επικίνδυνα. Αυτήν την άποψη έχουν εκφράσει ήδη αρκετά μέλη ομάδων της κατηγορίας, και στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο Ολυμπιακός Βόλου. Άλλωστε, οι «ερυθρόλευκοι» ήταν από τις πρώτες ΠΑΕ που είχε εκδώσει ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τις συνεχόμενες αναβολές της συζήτησης για το θέμα του Αθλητισμού στην επιτροπή λοιμωξιολόγων, τονίζοντας ότι το όλο θέμα έπρεπε ήδη να έχει βρει λύση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.