Σε ρυθμούς φιλικού ο Ολυμπιακός Βόλου

Ετοιμάζεται για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Οικονόμο στην Τσαριτσάνη Ελασσόνας

Κάθε μέρα που περνάει, ο Ολυμπιακός Βόλου ετοιμάζεται όλο και πιο εντατικά προκειμένου να είναι στον μέγιστο βαθμό έτοιμος για την πρώτη αγωνιστική υποχρέωση στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, με το φιλικό του ερχόμενου Σαββάτου στην Τσαριτσάνη Ελασσόνας να είναι ένα καλό τεστ.

Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης ετοιμάζεται κι αυτός για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Λάρισας, έχοντας σταθερά και παραδοσιακά ένα καλό και δυνατό σύνολο, σε όποια κατηγορία και να βρίσκεται. Έχει αγωνιστεί άλλωστε και στη Γ’ Εθνική (είχε αγωνιστεί την ίδια χρονιά-2011-12- με τη Νίκη Βόλου με την κατηγορία να ονομάζεται τότε Football League 2), ενώ έχει και παίκτες που μπορούν να κάνουν σημαντική ζημιά σε κάθε αντίπαλο. Εξάλλου, οι δύο ομάδες είχαν και κοινούς μεταγραφικούς στόχους κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού, όπως για παράδειγμα ο Δημήτρης Ματούλας, που κατέληξε στον Οικονόμο. Έτσι, είναι μία καλή ευκαιρία για τους «ερυθρόλευκους» να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για τις (διαπιστωμένα αυξημένες μέχρι στιγμής) δυνατότητές τους στο μεθαυριανό φιλικό που θ’ αρχίσει στις 17:30.

Άλλωστε, ο Ολυμπιακός Βόλου περιμένει την κλήρωση του πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο ΠΑΡΚ, προκειμένου να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του βάσει και του προγράμματος και τη σειρά των αντιπάλων τους οποίους θ’ αντιμετωπίσει. Μπορεί άλλωστε το έμψυχο δυναμικό της ομάδας να μοιάζει το καλύτερο αυτή τη στιγμή της κατηγορίας, ωστόσο υπάρχουν αρκετές δυνατές ομάδες στην Α’ ΕΠΣΘ και φέτος, και σίγουρα κανένας τίτλος δεν έχει κριθεί στα λόγια, αλλά μόνο εντός των γηπέδων και βάσει των τελικών αποτελεσμάτων.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.