Σε ρυθμούς ΠΑΟΚ Κρηστώνης ο Ολυμπιακός Βόλου

Χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει…

Σημαντική ήταν η επικράτηση του Ολυμπιακού Βόλου το περασμένο Σάββατο σε βάρος του Μακεδονικού Φούφα, όπως και η βαθμολογική ανάσα που πήραν οι «ερυθρόλευκοι», αλλά όπως είπε και ο προπονητής της ομάδας Κώστας Σταματίου, αναγκαστικά όλοι στρέφουν την προσοχή τους στο μεθαυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης.

O αντίπαλος του Ολυμπιακού Βόλου προέρχεται από εκτός έδρας νίκη (επί του ΑΟ Χανιώτης με 0-1), που τον διατήρησε σε απόσταση αναπνοής από τους «ερυθρόλευκους», καθώς έχει 13 βαθμούς ενώ οι Βολιώτες 14. Οπότε, πρόκειται ξεκάθαρα για ένα παιχνίδι που παίζει σημαντικό ρόλο στον ανταγωνισμό για την παραμονή στην κατηγορία, και με νίκη ο Ολυμπιακός Βόλου θα πάρει κι άλλη ανάσα και θα έχει μεγαλύτερο αντίκρισμα η επικράτηση επί του Μακεδονικού Φούφα.

Αγωνιστικά, οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν να είναι σε καλή κατάσταση, και όπως σημείωνε μετά το τέλος του αγώνα του περασμένου Σαββάτου ο Κώστας Σταματίου: «Είναι μία καλή μέρα για τον Ολυμπιακό Βόλου, παρόλ’ αυτά όμως είμαστε υποχρεωμένοι να γυρίσουμε γρήγορα σελίδα». Στο ίδιο μήκος κύματος είχε κινηθεί και ο σκόρερ του τέρματος, Αλέξανδρος Αναστασίου, επισημαίνοντας: «Η νίκη θα μας δώσει την ψυχολογία που χρειαζόμαστε. Θα ξεκουραστούμε και θα δουλέψουμε όπως ξέρουμε για να πάμε την Τετάρτη και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Aπό την Καβάλα ο διαιτητής

Από την Ένωση Καβάλας, ο Αναστάσιος Τσιλίκας θα είναι ο διαιτητής της μεθαυριανής αναμέτρησης.

Μαζί του θα είναι οι Αναστάσιος Σαμαράς και Κων/νος Μπέκας από την Ένωση Ημαθίας. Παρατηρητής ορίστηκε ο Περικλής Βασιλειάδης της Ένωσης Πέλλας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.