Σε ρυθμούς πρώτης ο Ολυμπιακός Βόλου

Ετοιμασίες για την έναρξη της νέας προσπάθειας τη Δευτέρα 01/08

Να κυλήσουν όλα ομαλά και η υποδοχή της νέας ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου να είναι ένθερμη θέλουν τα στελέχη του Ερασιτέχνη, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν ήδη κάνει γνωστό ότι από τη Δευτέρα 1 Αυγούστου και για μία εβδομάδα, το νέο αγωνιστικό σύνολο θα κάνει προπονήσεις στην Άλλη Μεριά.

Από εκεί και πέρα, μέχρις ότου ρυθμιστούν όλα στο προπονητικό κέντρο του Αγίου Γεωργίου, θα μεταφερθεί η ομάδα στο Βελεστίνο για τη συνέχεια της προετοιμασίας. Εξάλλου τις δύο τελευταίες ημέρες οι παίκτες που είναι στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου πέρασαν από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ετοιμάζονται για την έναρξη των προπονήσεων υπό τις οδηγίες του Σάκη Θεοδοσιάδη και των συνεργατών του, που έχουν… υποσχεθεί σκληρή δουλειά σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Τώρα, αν θα υπάρχουν περισσότερα νέα πρόσωπα στην πρώτη συγκέντρωση της ερχόμενης Δευτέρας είναι κάτι που θα φανεί, καθώς διοίκηση και τεχνικό επιτελείο περιμένουν απαντήσεις από ποδοσφαιριστές στους οποίους έχει γίνει κρούση, προκειμένου να ενταχθούν στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων».

Με ενδιαφέρον παράλληλα αναμένεται η παρουσία ή μη του Γιάννη Νταόπουλου στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας. Ωστόσο ο Ερασιτέχνης δεν μένει μόνο στην πιθανή στήριξη του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία και συνεχίζει την προσπάθεια, καλώντας και τους φιλάθλους να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας. Άλλωστε τονίζει ότι ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βόλου είναι ο κόσμος του…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.