ΣΕΓΑΣ: «Ο Βόλος αγκάλιασε το Πανελλήνιο Στίβου»

Πηγή φωτο: segas.gr
Ο απολογισμός του Συνδέσμου

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών ολοκληρώθηκε στον Βόλο και ήταν και φέτος μια μεγάλη γιορτή για τον ελληνικό στίβο.

Όπως αναφέρει ο ΣΕΓΑΣ: «Η πόλη του Βόλου αγκάλιασε τις προσπάθειες αθλητών και αθλητριών, σε μια εξαιρετική αθλητική εγκατάσταση, το Πανθεσσαλικό Στάδιο, μία από τις λίγες αυτού του επιπέδου που διαθέτει αυτή τη στιγμή η χώρα μας. Κοντά στις προσπάθειες των αθλητών και των σωματείων βρέθηκαν και οι φίλοι του στίβου, όχι μόνο από τον Βόλο, αλλά και από πολλές πόλεις της ευρύτερης περιοχής που είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους αγώνες».

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, ο γενικός γραμματέας Γιώργος Γιατρουδάκης, οι αντιπρόεδροι Κώστας Κεντέρης, Ιάκωβος Πετσούλας και Γιάννης Θεμελίδης, ο ταμίας Γιάννης Λιoύμπας, η β΄ειδική γραμματέας Βούλα Παχατουρίδου, ο αναπληρωτής ταμίας Γιάννης Μυστακίδης, το μέλος και εκπρόσωπος στην ΕΟΕ Τασούλα Κελεσίδου και τα μέλη του συμβουλίου Νίκος Τσώνης, Ηλίας Βασιλειάδης, Πέτρος Μαντάς, Γιάννης Μπόλας ήταν παρόντες στη διοργάνωση παρακολούθησαν, χειροκρότησαν και στήριξαν τις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών όλων των σωματείων.

Ο Μίλτος Τεντόλου ήταν ο αθλητής που αναδείχθηκε κορυφαίος σύμφωνα και με την βαθμολογία, χάρη στο άλμα του στα 8,38 μέτρα και παρέλαβε το βραβείο «Γιάννης Σταματόπουλος». Την βράβευση του έκανε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του διοργάνωση. Τους αγώνες παρακολούθησε και ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος.

Ο ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος αναδείχθηκε νικητής στους Άνδρες με 140,5 βαθμούς και άφησε πίσω του τον Ολυμπιακό με 117 και στην τρίτη τον ΑΣΣ Αλέξανδρο Μακεδονίας με 101. Στις γυναίκες, ο ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας ήταν ο σύλλογος που έφτασε στη νίκη με 85 και ακολούθησε ο ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος με 81 και ο ΓΣ Ηλιούπολης και η Πυγμή Ευόσμου με 73.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.