Σιαμέτης: Προφανές ότι κατεβαίνουμε ως τεράστιο αουτσάιντερ

Στη συνέντευξη Τύπου που έγινε στα γραφεία της ΕΠΣΘ, ενόψει του σαββατιάτικου τελικού του Κυπέλλου της Τοπικής Ένωσης με τον Ολυμπιακό Β., πρώτος μίλησε ο τεχνικός του Αίαντα, Γιάννης Σιαμέτης, ο οποίος ανέφερε ότι άπαντες βλέπουν αυτό το παιχνίδι σα γιορτή. Ακόμη επισήμανε πως η δυναμικότητα των ερυθρολεύκων είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή του Θησέα και του Γ.Σ. Αλμυρού, που απέκλεισε ο Αίας, χαρακτηρίζοντας την ομάδα του ως τεράστιο φαβορί.

Στη συνέντευξη Τύπου που έγινε χθες στα γραφεία της ΕΠΣΘ, πρώτος μίλησε ο τεχνικός του Αίαντα, Γιάννης Σιαμέτης, ο οποίος ανέφερε ότι άπαντες βλέπουν αυτό το παιχνίδι σα γιορτή. Ακόμη επισήμανε πως η δυναμικότητα των ερυθρολεύκων είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή του Θησέα και του Γ.Σ. Αλμυρού, που απέκλεισε ο Αίας, χαρακτηρίζοντας την ομάδα του ως τεράστιο φαβορί.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Γιάννης Σιαμέτης επισήμανε: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΘ. Είναι μία επιβράβευση για τα παιδιά μιας προσπάθειας που γίνεται από την αρχή της σεζόν. Σίγουρα οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε ξαναδώσει το παρών σε τέτοια παιχνίδια. Στόχος είναι να το απολαύσουμε. Θα είναι ένα ματς γιορτή κυρίως για τη δική μας ομάδα. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να το απολαύσουν οι ποδοσφαιριστές».

Για το ότι η ομάδα του έχει κάνει ήδη δύο εκπλήξεις με Θησέα και Αλμυρό κι αν μπορεί να κάνει και μία τρίτη κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου:

«Κατεβαίνουμε ως τεράστιο αουτσάιντερ και αυτό είναι προφανές. Από κει και πέρα το ποδόσφαιρο πάντα είναι απρόβλεπτο και μπορεί να συμβεί οτιδήποτε σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Εμείς αυτό που μπορώ να πω είναι πως θα μπούμε στο γήπεδο για να παίξουμε στο 100% των δυνατοτήτων μας απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει τεράστιο μέγεθος και ό,τι συμβεί. Σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια είναι τελείως διαφορετικός ο τελικός, αλλά δε νομίζω πως μπορεί ο Θησέας και ο ΓΣΑ να συγκριθούν σε δυναμικότητα με τον Ολυμπιακό Βόλου. Κάναμε την έκπληξη δύο φορές και σίγουρα είναι τεράστια η υπέρβασή μας. Γίνεται μια προσπάθεια με αμιγώς ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές από τον Αύγουστο και η ομάδα μας έχει άκρως οικογενειακό κλίμα και σε συνδυασμό με την ποιότητα τους βρισκόμαστε και στο πρωτάθλημα σε αυτή τη βαθμολογική θέση. Το αποκορύφωμα είναι ο τελικός».

Για το πώς βλέπει ο φίλαθλος κόσμος της περιοχής του τον τελικό:

«Για την περιοχή είναι τεράστια είδηση η συμμετοχή μας στον τελικό και το σημαντικότερο είναι πως τα παιδιά είναι από το χωριό ή από γύρω περιοχές, οπότε υπάρχει κινητοποίηση και πιστεύω θα έχει πολύ κόσμο από τη μεριά μας. Είναι όλοι πολύ χαρούμενοι και μας σταματάνε στο δρόμο. Εμείς θα είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι.

Για τα προβλήματα της ομάδας του ο Γιάννης Σιαμέτης ανέφερε ότι εκτός θα είναι οι  Σιαμουρδάνης, που πρόσφατα χειρουργήθηκε, Χουλιαράς και αμφίβολος ο Αραπίτσας, σχολιάζοντας: «Οριακά συμπληρώνουμε 18άδα. Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε μεγάλο βάθος, είμαστε ερασιτεχνική ομάδα και δεν έχουμε πολλούς ποδοσφαιριστές. Με τα προβλήματα τραυματισμών που έχουμε είμαστε οριακά».

Για το αν ο προσανατολισμός τους θα είναι να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, όπως απέναντι στον ΓΣΑ:

«Τα παιχνίδια που δίνουμε στο πρωτάθλημα με εκείνα απέναντι σε ομάδες Γ’ Εθνικής έχουν κάπως διαφορετική προσέγγιση. Στο πρωτάθλημα στηριζόμαστε στο να παίξουμε ποδόσφαιρο, να κάνουμε φάσεις και να παίξουμε επιθετικά. Στα ματς με Θησέα και ΓΣΑ είχαμε διαφορετική προσέγγιση, αλλά έχουμε και ατομική ποιότητα και σαν ομάδα είμαστε από τις καλύτερες στην κατηγορία μας. Στο παιχνίδι με τον ΓΣΑ κάναμε ένα από τα καλύτερα ματς. Κάπως έτσι θα έπρεπε να γίνει, για να έρθει η πρόκριση».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.