Σκέφτεται την Αν. Καρδίτσας, προσπαθεί να ηρεμήσει η Νίκη

screenshot TechItSerious
Με τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με την ΑΕΛ να παραμένουν στο μυαλό όλων

Στο Πανθεσσαλικό θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους ορισμούς των διαιτητών, η αναμέτρηση ανάμεσα σε Νίκη Βόλου και Αναγέννηση Καρδίτσας , στις 19 Απριλίου, ημέρα Τετάρτη, με ώρα έναρξης τις 14:45, με τη Νίκη Βόλου να αναζητεί το θετικό αποτέλεσμα τόσο για λόγους γοήτρου, όσο και βαθμολογικούς και ψυχολογίας, μετά τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Ακόμη δεν έχουν άλλωστε ξεπεράσει οι «κυανόλευκοι» το όλο σκηνικό που καταγράφηκε και μάλιστα που κοστίζει σε πρώτη φάση την κλήση τους σε απολογία, με τον κίνδυνο βαριάς τιμωρίας σε όλα τα επίπεδα (αφαίρεση βαθμών, αγώνες κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο) να ελλοχεύει, και από εκεί και πέρα όλα αυτά να φέρουν και την ομάδα σε μειονεκτική θέση στη μάχη για τη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης στη βαθμολογική κατάταξη της Super League και πιο συγκεκριμένα στον 2ο όμιλο.

Είναι και η συμπεριφορά όμως από πλευράς ΠΑΕ ΑΕΛ που ξένισε, ίσως και απογοήτευσε τα μέλη της Νίκης Βόλου, πέρα από τα όσα έγιναν στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού. Για παράδειγμα ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΑΕΛ ήθελε εξ αρχής να υπογράψει την παραλαβή κερκίδας όπως προβλέπεται για τη φιλοξενία των οπαδών της λαρισαϊκής ομάδας; Επίσης ένα καλό ερώτημα είναι αν ο συγκεκριμένος υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΑΕΛ υπέγραψε την παράδοση της κερκίδας, όπως επίσης προβλέπεται, ή τον αναζητούσαν τα στελέχη της ΠΑΕ Νίκη Βόλου για μία απλή υπογραφή;

Όπως και να έχει, το κλίμα επηρεάστηκε από μία κατάσταση η οποία με τη συνδρομή όλων θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί. Από την άλλη καταγράφεται και η ψύχραιμη άποψη του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ, Γιάννη Νταβέλη, που σε βίντεο των γνωστών youtubers Techitserious ακούγεται να λέει κατά τη διάρκεια των επεισοδίων ότι: «Αυτό που έγινε εδώ (σ.σ. στο Πανθεσσαλικό) είναι έγκλημα εις βάρος των δύο ομάδων. Αυτό είναι εις βάρος μας».

Από την πλευρά της ΠΑΕ Νίκη, ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Ελευθερόπουλος μετά την ισοπαλία 2-2 απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου, δήλωνε: «Το λιγότερο είναι περίεργα και ύποπτα όλα όσα έχουμε ζήσει αυτές τις ημέρες. Ψάχνουμε τον λόγο στην ομάδα. Σε λίγες ώρες έπρεπε να προετοιμαστούμε για έναν αντίπαλο που παίζει μ’ έναν ιδιαίτερο σχηματισμό χωρίς να έχουμε τις κατάλληλες μέρες για να δουλέψουμε».

Όπως και να έχει στις 24 του μηνός η ΠΑΕ Νίκη Βόλου καλείται να απολογηθεί, ίσως επειδή μεταξύ άλλων αποδείχθηκαν οι διοικούντες της περισσότεροι καλόπιστοι απ’ ότι θα έπρεπε, χωρίς αυτό να δικαιολογεί καμία απαράδεκτη συμπεριφορά από εκεί και πέρα απ’ όλες τις πλευρές, ούτε τον σχεδιασμό που αποδείχθηκε αναποτελεσματικός από την πλευρά των Αρχών…

Ο Πουλόπουλος διαιτητής στο παιχνίδι με ΑΣΑ

Διαιτητής ορίστηκε ο Θοδωρής Πουλόπουλος τη Ένωσης Πειραιά, ενώ από την ίδια Ένωση προέρχονται και οι βοηθοί του, Δημήτρης Παγουρτζής και Μιχάλης Σγουράκης. Η Ανδρομάχη Τσιοφλίκη θα είναι και πάλι η 4η διαιτητής σε αναμέτρηση της Νίκης Βόλου, προερχόμενη από τη Λάρισα, ενώ και ο Αντώνης Βαλιώτης ως παρατηρητής προέρχεται από την ίδια Ένωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.