Σκέψεις για παρουσία θεατών στα γήπεδα

Σε ποσοστό 20% των διαθέσιμων θέσεων

Ενώ η έναρξη της ποδοσφαιρικής δράσης είναι προ των πυλών, τα σενάρια σχετικά με την παρουσία φιλάθλων κυρίως στους ποδοσφαιρικούς αγώνες δίνουν και παίρνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα, με την κυβέρνηση σε συνεργασία με τους ειδικούς επιστήμονες να φέρεται να μελετά το ενδεχόμενο να επιτραπεί η παρουσία θεατών στις εξέδρες, σε ένα ποσοστό της τάξης του 20% της χωρητικότητας κάθε γηπέδου.

Το ενδεχόμενο παραμένει ανοιχτό, ωστόσο εάν επιβεβαιωθεί οι ομάδες καλούνται να κάνουν το αυτονόητο: να διεκδικήσουν ως έδρα το μεγαλύτερο δυνατό γήπεδο στην περιοχή τους. βέβαια προτεραιότητα σε κάθε περίπτωση έχουν οι ομάδες της Super League όμως και οι ομάδες της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας θέλουν να έχουν στη διάθεσή τους όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μη αγωνιστικό χώρο για να είναι σε θέση έχουν και περισσότερα έσοδα από τα εισιτήρια.

Πάντως Νίκη και Ολυμπιακός Βόλου έχουν αναφέρει τουλάχιστον σε αυτή τη φάση ότι θα χρησιμοποιήσουν ως έδρα στο γήπεδο της Νεάπολης και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Εκτός αν αλλάξει κάτι και έρθουν στο προσκήνιο απρόσμενες και συγκλονιστικές εξελίξεις.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.