Στη Θεσσαλονίκη για φιλικό με τον ΠΑΟΚ Β’ σήμερα η Νίκη Βόλου

Με στόχο το «δέσιμο» του συνόλου

Ένα καλό φιλικό παιχνίδι δίνει σήμερα Σάββατο 11/09 η Νίκη Βόλου, καθώς φιλοξενείται στη Θεσσαλονίκη και στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής προκειμένου ν’ αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ Β’, ώστε το τεχνικό επιτελείο και ο προπονητής των «κυανόλευκων», Aλέκος Βοσνιάδης, να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για την πορεία της προετοιμασίας.

Η καθυστέρηση της έναρξης του πρωταθλήματος εξάλλου ευνοεί τη Νίκη, όπως τόνισε και ο Αλέκος Βοσνιάδης μετά το παιχνίδι με τη Ρόδο, αφού πρόκειται για μία ομάδα με  πολλά νέα πρόσωπα, που χρειάζονται χρόνο για να «δέσουν» σ’ ένα ομοιογενές σύνολο. Γι’ αυτό και δείχνει να θέλει αρκετά φιλικά έως την πρώτη σέντρα επίσημου αγώνα, προκειμένου να μην υπάρχει και το άγχος της κατάκτησης βαθμών, για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία των παικτών.

Όσον αφορά το σημερινό φιλικό, Μπάλλας και Θάνος Κυρίτσης μένουν εκτός λόγω τραυματισμών. Από εκεί και πέρα Μπάγιτς, Ροχάνο και Γρομητσάρης που δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τη Ρόδο μπορεί να είναι σε θέση ν’ αγωνιστούν, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν αποκλείεται ο Αλέκος Βοσνιάδης να προτιμήσει να τους προφυλάξει προκειμένου να μην υποτροπιάσουν οι τραυματισμοί τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.