Στη βάση του επέστρεψε ο Ολυμπιακός Βόλου

Από το Καρπενήσι στα φιλικά

Σε ρυθμούς φιλικών έχει αρχίσει πλέον και κινείται ξανά ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος επέστρεψε στη βάση του σήμερα Δευτέρα 30 Αυγούστου, μετά και την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στο Καρπενήσι, και με τους παίκτες να παίρνουν μία ημέρα ανάσα αύριο Τρίτη για να βρεθούν την ερχόμενη Τετάρτη στη Λάρισα.

Έτσι λοιπόν οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν στις 18:00 ή στις 18:30 της Τετάρτης φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΛ, την οποία θα αντιμετωπίσουν και στο πρωτάθλημα της Super League 2 τη νέα αγωνιστική περίοδο εφόσον βρίσκονται στον ίδιο όμιλο. Σίγουρα πρόκειται για ένα πολύ δυνατό τεστ για τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς η ΑΕΛ είναι πιο έτοιμη έχοντας διατηρήσει το βασικό κορμό από πέρυσι και έχοντας ξεκινήσει αρκετά νωρίς προετοιμασία. Έτσι λοιπόν ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Γιώργος Βαζάκας θα μπορέσει σε ένα ακόμη παιχνίδι- μετά από αυτό με την Καλαμάτα- να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών του αλλά και για το τι επιτεύχθηκε στο Καρπενήσι με τη δουλειά που έγινε.

Αυτό δεν θα είναι βέβαια το μόνο φιλικό παιχνίδι, ωστόσο το φιλικό με τα Τρίκαλα που επρόκειτο ν’ ακολουθήσει ακυρώθηκε, όπως ζήτησε και η ομάδα της δυτικής Θεσσαλίας, που ακόμη και τώρα προσπαθεί να κλείσει προπονητή (πιθανότατα θα είναι ο Τίμος Καβακάς) και να διαμορφώσει το ρόστερ της.

Έπεται συνέχεια στην ενίσχυση

Στα μεταγραφικά οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν τη συμφωνία με τους Βούγιοβιτς και Ασλανίδη οι οποίοι έρχονται ως δανεικοί από Λεβαδειακό και Άρη αντίστοιχα, για να καλύψουν τα κενά κάτω από τα γκολπόστ αλλά και στο κέντρο της άμυνας. Με βάση όμως τις καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί, δεν είναι οι μόνο που εντάσσονται και επισήμως στο δυναμικό της βολιώτικης ομάδας.

Ο προερχόμενος από την Ισημερινή Γουϊνέα Όσκαρ Σιαφά κερδίζει την εμπιστοσύνη του προπονητικού επιτελείου, όπως και ο Ιβοριανός Σιαλίμ Νταμπί. Οπότε δεν αποκλείεται οι επόμενες ανακοινώσεις ν’ αφορούν τους συγκεκριμένους παίκτες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.