Στην Αγιά με τον Δωτιέα ο Ολυμπιακός Βόλου

Ενώ μένουν πέντε αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και ο Ολυμπιακός Βόλου έχοντας μόνο μαθηματικές ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία θέλει να τις εξαντλήσει με νίκη παίζοντας σήμερα (16:00)  στην Αγιά με τον Δωτιέα για την 22η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής

Σήμερα για την 22η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής ο Ολυμπιακός Βόλου θα αγωνιστεί με την μοναδική ομάδα που έχει από κάτω του στην βαθμολογία και μια ομάδα που αγνοεί τη νίκη 10 αγωνιστικές και έχει χειρότερη επίθεση απο του ερυθρόλευκους!

Κερδίζοντας αύριο στην Αγιά Λάρισας τον Δωτιέα έστω κι αν ρεαλιστικά μοιάζει αδύνατη η σωτηρία, ο Ολυμπιακός που προέρχεται από ισοπαλία στην Ελασσόνα και νίκη επί του Εδεσσαϊκού θα κάνει πρώτη φορά 2  συνεχόμενες νίκες και θα πάρει και ρεβάνς για την άδικη ήττα του α΄ γύρου!

Για τον Ολυμπιακό Βόλου είναι  μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να δείξει ότι δεν αφήνει την προσπάθεια  όσο υπάρχει ελπίδα και σημειώνοντας τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη, να εξαντλήσει στη συνέχεια και στα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια, όλες τις πιθανότητες παραμονής.

Την αναμέτρηση Δωτιεάς Αγιάς – Ολυμπιακός Βόλου, στο Δημοτικό γήπεδο Αγιάς, θα διευθύνει ο Σωτήρης Πέτσας από την ΕΠΣ Τρικάλων, ενώ απουσία θα είναι και πάλι ο Καμπέρης. Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας  (Πετσιμέρης-Φούτρης) θα είναι και οι: Καβουσάκης, Κωνσταντίνου, Μαργαρίτης, Παπαδήμος, Διαμαντόπουλος, Σκύφτας, Παπαϊωάννου, Σιουμουρέκης, Ακριβόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Κόλα, Αναστασίου, Γιαρλελής, Καρβούνης, Καρατσόλης, Σκοπελίτης, Σταμπουλής, Ντινόπουλος, Κατσαγεωργίου και Μυλωνάς.

 

Η σημερινή (22η) αγωνιστική

Κοζάνη – Μακεδονικός Φούφα

Καστοριά – ΑΟ Χανιώτης

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου – Πιερικός

Δωτιέας Αγιάς – Ολυμπιακός Βόλου

Σβορώνος – Κεραυνός Αγγελοχωρίου

Εδεσσαϊκός – ΠΑΟΚ Κρηστώνης

ΠΟ Ελασσόνας – ΑΕΠ Κοζάνης

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Κοζάνη  47

Πιερικός  34

ΑΟ Χανιώτης  34

Σβορώνος   32

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου  31

Κεραυνός Αγγελοχωρίου  30

Καστοριά  28

ΠΑΟΚ Κρηστώνης  26

Ελασσόνα   26

Εδεσσαϊκός   26

ΑΕΠ Κοζάνης   25

Μακεδονικός Φούφα  23

Ολυμπιακός Βόλου 19

Δωτιέας Αγιάς 17

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.