Στην προετοιμασία της Εθνικής Νεανίδων η Νταϊάκη του Ολυμπιακού Βόλου!

Για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ18

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις της Χριστίνας Νταϊάκη στο Πανελλήνιο Νεανίδων στην Κρήτη (όπου αναδείχθηκε και πρώτη σκόρερ της τελικής φάσης), έφερε και πάλι την κλήση της στην προετοιμασία της Εθνικής Νεανίδων για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 αρχίζει την Τετάρτη 14 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η νεαρή παίκτρια είναι μόλις μία από τις δύο της 16αδας 16 που κλήθηκε και προέρχεται από σύλλογο της Περιφέρειας, με την πλειοψηφία των παικτριών να αγωνίζεται σε συλλόγους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, ενώ η Γιαπιτζόγλου αγωνίζεται στον Ανδρογέα Κρήτης και μία ακόμη παίκτρια (η Μπλιθικιώτη) αγωνίζεται σε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ.

Με προπονητή τον Γιάννη Κτιστάκη, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της η Εθνική Νεανίδων θα δώσει δύο φιλικά με τη Βόρεια Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη στις 20 και 21 Ιουνίου και δύο φιλικά με την Κροατία στις 26 και 27 Ιουνίου. Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ18 (B’ κατηγορίας) θα διεξαχθεί 30/6-9/7 στη Σόφια της Βουλγαρίας. Η Ελλάδα αγωνίζεται στον Γ’ Όμιλο και θα αντιμετωπίσει το Λουξεμβούργο (30/6, 15.30), την Αυστρία (2/7, 15.30) και τη Ρουμανία (5/7, 20.30).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.