Στηρίζει τους δύο ομίλους ο Λεουτσάκος-Αναβολή για το ΔΣ της SL2-FL

H επιβεβαίωση gήρθε και με την επίσημη ανακοίνωση της διοργανώτριας Αρχής, που επανέλαβε την απόφαση των 22 ΠΑΕ της Football League για κατάθεση των σφραγίδων τους στον Υφυπουργό Αθλητισμού, κάνοντας γνωστό ότι αναβάλλεται η αυριανή συνεδρίαση-τηλεδιάσκεψη του ΔΣ της Ένωσης SL2-FL.

«Ομόφωνα οι 22 ομάδες της Football League εξέδωσαν ψήφισμα με το οποίο τάσσονται υπέρ της πρότασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ στον Υφυπουργό Αθλητισμού (συνεδρίαση 41/19.8.2020) για νομοθετική ρύθμιση εις τρόπον ώστε να γίνει κατάργηση της Football League και διεξαγωγή του επόμενου πρωταθλήματος της Super League 2 σε δυο ομίλους και οι ομάδες της FL θα απορροφηθούν στην Super League 2.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει άμεση νομοθετική παρέμβαση τότε οι ομάδες της Football League θα παραδώσουν τις σφραγίδες των ΠΑΕ και δεν θα δηλώσουν συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της Football League» αναφέρει η ανακοίνωση. Παράλληλα, αυτό που αναφέρουν δημοσιεύματα είναι ότι ο Λεωνίδας Λεουτσάκος στηρίζει την άποψη για δύο ομίλους σε επίπεδο Β’ Εθνικής κατηγορίας…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.