Στις Σέρρες την Δευτέρα για το σερί της

Η Νίκη Βόλου στην επανέναρξη της ΣΛ 2

Η δράση επέστρεψε στο πρωτάθλημα της Super League και η Νίκη Βόλου αγωνίζεται Δευτέρα 13 Μαρτίου (15:15) στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό, για την 14η αγωνιστική μετα από επίσημη αγωνιστική αδράνεια 40 και πλέον ημερών…

Η Νίκη την Δευτέρα θέλει συνέχεια σε ένα αήττητο σερί που “έφτιαξε” από μέσα Δεκεμβρίου μέχρι τέλος Ιανουαρίου, σε ένα ματς που είναι δύσκολο, σημαντικό και τηλεοπτικό… (θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ 3).

Ο Πανσερραϊκός είναι πρωτοπόρος με σερί εννέα διαδοχικών επιτυχιών, όλες υπό τις οδηγίες του Παύλου Δερμιτζάκη, όμως το δικό της σερί επιτυχιών έχει και η Νίκη.

Μάλιστα σε έξι τελευταίους σερί αγώνες η Νίκη έχει πέντε νίκες και μια ισοπαλία εκτός έδρας, έχει σκοράρει σε όλα αυτά τα παιχνίδια, ενώ στα 4 “κράτησε’ το μηδέν στην άμυνα και έχει βρεθεί στην 3η θέση της βαθμολογίας, δυο αγωνιστικές πριν τελειώσει ο πρώτος γύρος.

Ενώ το τελευταίο ματς στο πρωτάθλημα ήταν 29 Ιανουαρίου και μετά με κάποια φιλικά, η ομάδα “κρατήθηκε” σε καλά επίπεδα αλλά το Δευτεριάτικο ματς έχει σημασία γιατί μπορεί να την “κρατήσει” και ζωντανή στη μάχη για τη διεκδίκηση της ανόδου.

Από εκεί και πέρα, το τεχνικό επιτελείο της Νίκης δεν υπολογίζει σε δύο ποδοσφαιριστές. Σημαντική είναι αυτή του Μιράντα, που λόγω της κόκκινης (δεύτερη κίτρινη) που είχε αντικρίσει στον αγώνα με τον Ηρακλή δεν έχει δικαίωμα ν’ αγωνιστεί, ενω ο Τοπαλίδης, είναι τραυματίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.