Στόχος η επαναφορά με την Καβάλα για τη Νίκη Βόλου

Mπορεί η απογοήτευση για τους τέσσερις χαμένους βαθμούς στα δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη των αγώνων με Ολυμπιακό Βόλου και Τρίγλια να είναι δεδομένη στις τάξεις της Νίκης Βόλου, ωστόσο η θέληση όλων είναι να τερματίσουν όσο πιο ψηλά γίνεται με τα υπάρχοντα δεδομένα στη βαθμολογική κατάταξη της Football League, με την ολοκλήρωση της φετινής διοργάνωσης. Έτσι πλέον όλοι προσπαθούν να συγκεντρωθούν στον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής, 8 Μαρτίου, με αντίπαλο την Καβάλα, για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η σημερινή προπόνηση  πραγματοποιήθηκε στο «Παντελής Μαγουλάς», με τον Στάικο Βεργέτη και τους συνεργάτες του να επισημαίνουν συνεχώς τα λάθη που έγιναν και που κόστισαν απέναντι στον ΠΟ Τρίγλιας, επιχειρώντας να αλλάξουν την κατάσταση και η ομάδα να μην επαναλάβει τα ίδια για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι. Η Καβάλα είναι αρκετά επικίνδυνος αντίπαλος, ειδικά στην έδρα της, ωστόσο το ίδιο λέει και ο προπονητής της, Παύλος Δερμιτζάκης για τη Νίκη Βόλου.

Η Καβάλα πάντως προέρχεται από νίκη την προηγούμενη αγωνιστική με 3-0 επί του Ιάλυσου και έχει ανεβασμένη ψυχολογία, όντας τέταρτη αυτή τη στιγμή στην κατάταξη με 36 βαθμούς, ενώ έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα έως τώρα, αφού έχει δεχθεί μόλις 11, κάτι που την κατατάσσει ως τρίτη καλύτερη στα τρία πρώτα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της Ελλάδας! Επιθετικά δεν είναι κακή, αλλά η Νίκη έχει πετύχει τρία περισσότερα τέρματα μέχρι τώρα (26 έναντι 23).

Το ευχάριστο για τον προπονητή της Νίκης Βόλου πάντως είναι ότι επιστρέφουν οι Μανώλης Αλιατίδης και Σεμπάστιαν Καμπαγέρο που συμμετείχαν κανονικά στην προπόνηση και έβγαλαν όλο το ομαδικό πρόγραμμα. Οπότε, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τίθενται κανονικά στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου της ομάδας για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής.

Σίγουρα εκτός ο Τσιώλης, αναμονή για Σάββα Κυριακίδη

Όπως αναφέραμε και στο χθεσινό ρεπορτάζ, δύο προβλήματα καταγράφονται αυτή τη στιγμή για τη Νίκη Βόλου.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απουσία του Αποστόλη Τσιώλη, που νιώθει ενοχλήσεις στον μηρό και για δεύτερη συνεχόμενη προπόνηση ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού. Από την άλλη, αμφίβολος παραμένει ο Σάββας Κυριακίδης που ακολούθησε και αυτός ατομικό πρόγραμμα στο βοηθητικό, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα στη γάμπα. Ωστόσο για τον Κυριακίδη υπάρχουν ακόμη πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Αυτό που είναι δεδομένο είναι ότι κανείς παίκτης δεν θα απουσιάσει λόγω καρτών, πέραν του Ροχάνο που έχει άλλες δύο αγωνιστικές να εκτίσει. Άλλωστε, έχοντας εκτίσει τις ποινές τους στο παιχνίδι με την Τρίγλια, επιστρέφουν οι Βοσκόπουλος και Μπαλάφας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.