Συγκλονιστική πρόκριση για την ΑΕΚ με δύο γκολ στις καθυστερήσεις

Το ματς της Αγιά Σοφιάς έχει τελειώσει και ο Βίντα πνίγεται στις αγκαλιές των συμπαικτών του
Η Ενωση με γκολ στο 92' του Αραούχο και του Βίντα στο 100' πήρε σπουδαία πρόκριση

Συγκλονιστική πρόκριση για την ΑΕΚ στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού ήρθε ισόπαλη στην Αγιά Σοφιά με 2-2 κόντρα στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ, πετυχαίνοντας δύο γκολ στις καθυστερήσεις και ανατρέποντας το 0-2 εις βάρος της.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Αλμέιδα, όπως και οι δύο σκόρερ Αραούχο και Βίντα, σήκωσαν τη φανέλα του Μιχάλη Κατσουρή, η οικογένεια του οποίου ήταν στην κερκίδα, και φυσικά η πρόκριση αφιερώθηκε στον μεγάλο απόντα.

Η ΑΕΚ σε ένα αλησμόνητο ματς, που αποτέλεσε το απόλυτο θρίλερ και είχε απίστευτα δυνατά συναισθήματα, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους με γκολ του Σούταλο σε κενή εστία, ενώ το 0-2 έγινε στην πρώτη καλή φάση των φιλοξενούμενων στο δεύτερο μέρος, με τον Λιούμπισιτς να βγαίνει ως κρυφός φορ και να νικά τον Στάνκοβιτς με σουτ στην κίνηση στο 65′.

Η ΑΕΚ κατάφερε να μειώσει σε 1-2 με σουτ του Αραούχο εντός περιοχής στο 92’ μετά από κακή απομάκρυνση των Κροατών σε κόρνερ και στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Βίντα πήρε το ριμπάουντ από την απόκρουση του Λιβάκοβιτς στο πέναλτι του Λιβάι Γκαρσία (δόθηκε για καθαρό χέρι του Λιούμπισιτς μετά από κοντρόλ του Αραούχο) και ισοφάρισε στο 2-2. Έτσι έδωσε μία τεράστια πρόκριση μετά το 1-2 του πρώτου αγώνα στην ΑΕΚ, που έδειξε ότι είναι φτιαγμένη από σπάνιο υλικό.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι (67’ Γκατσίνοβιτς), Γιόνσον (75’ Μάνταλος), Πινέδα (75’ Γαλανόπουλος), Άμραμπατ (67’ Ελίασον), Τσούμπερ (67’ Αραούχο), Λιβάι.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ: Λιβάκοβιτς, Μοχαράμι, Ριστόφσκι, Σούταλο, Λιούμπισιτς, Μίσιτς, Μπούλατ, Σπίκιτς (86’ Μάριν), Ιβάνουσετς, Μικαϊλιτσένκο, Πέτκοβιτς

Ο Αλμέιδα στα χέρια του Αμραμπατ σηκώνει τη φανέλα του Μιχάλη




 

απόδοση: magnesiasports

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.