Σύνδεσμος Φιλάθλων Ολυμπιακού Βόλου: Ανακοίνωση στήριξης προς τον Ερασιτέχνη

«Έλεγχος σε τυχάρπαστους υποψήφιους επενδυτές» καλεί τη Διοίκηση

Ανακοίνωση πλήρους στήριξης προς τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου και όλη της Διοίκηση, εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Ολυμπιακού Βόλου, ενώ αφήνει αιχμές για τον κάθε υποψήφιο επενδυτή για την ομάδα μας», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. Επίσης, στην ανακοίνωση τονίζεται ότι από τον Ερασιτέχνη στήθηκε μία ανταγωνιστική και δυνατή ομάδα από το μηδέν, ενώ σημειώνουν ότι σύντομα οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου, θα ξεπεράσουν τα 1.500 εισιτήρια διαρκείας. Τέλος, συνιστά στην Διοίκηση του Ερασιτέχνη «να ελέγχει πλήρως τον κάθε υποψήφιο ενδιαφερόμενο επενδυτή για την ομάδα μας, ο οποίος μπορεί να είναι τυχάρπαστος, γραφικός ή μπατιρόπουλος που διψάει για προβολή, διαφήμιση και τραπεζώματα, ή μπορεί να είναι αποθηκάριος από την Γκάνα, ή καπνικαρέας από το Περού, ή κάποιος αποτυχημένος συνοικιακός ράφτης κλπ. κλπ. (τους έμοιαζε καταπληκτικά)». Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΦΟΒ, αναφέρει τα παρακάτω:
«Δηλώνουμε την πλήρη στήριξη μας στον πρόεδρο του ερασιτέχνη του Ολυμπιακού μας και σε όλη την Διοίκηση, που από το μηδέν έστησαν μια δυνατή ανταγωνιστική ομάδα, προσέλαβαν τον καλύτερο Έλληνα προπονητή, θα συνεχίσουν την μεταγραφική ενίσχυση, βάζοντας στην ποδοσφαιρική ομάδα πάνω από 100.000 € μέχρι σήμερα με την βοήθεια και συνδρομές φίλων, μελών και χορηγών μας.
Συνεχίζουμε την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας και ο στόχος των 1500 είναι πολύ κοντά. Όλοι να προσπαθήσουμε. Ταυτόχρονα οικοδομούμε την φιλία μας και την συμμαχία μας με τον μεγαλύτερο
ποδοσφαιρικό Σύλλογο στην χώρα μας και στην Ευρώπη. Έτσι δικαιούμαστε να ατενίζουμε το μέλλον με πίστη και αισιοδοξία.
Τέλος συνιστούμε στην Διοίκηση να ελέγχει πλήρως τον κάθε υποψήφιο ενδιαφερόμενο επενδυτή για την ομάδα μας, ο οποίος μπορεί να είναι τυχάρπαστος, γραφικός ή μπατιρόπουλος που διψάει για προβολή, διαφήμιση και τραπεζώματα, ή μπορεί να είναι αποθηκάριος από την Γκάνα, ή καπνικαρέας από το Περού, ή κάποιος αποτυχημένος συνοικιακός ράφτης κλπ. κλπ. (τους έμοιαζε καταπληκτικά).
Έτσι προστατεύουμε την ομάδας μας, διατηρώντας το κύρος και το ανάστημα της. Κοινωνικά πιστεύουμε ότι όποιος δίνει ψεύτικες προσδοκίες και ελπίδες συνιστά ηθικό αδίκημα και τιμωρείται από την θεία δίκη. Όλοι κοντά στην ομάδα μας, στην κορυφαία και πρώτη επαρχιακή δύναμη στη χώρα μας, με τον περισσότερο κόσμο και εισιτήρια με Ευρωπαϊκή ταυτότητα και ιστορία».

Η Διοίκηση Του ΣΦΟΒ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.