Συνέχεια μέχρι τέλους στο θετικό σερί θέλει η Νίκη Βόλου

Με ματιές και στην επόμενη χρονιά

Δεν έχει πολλά να πει κανείς για την αναμέτρηση της Νίκης με αντίπαλο τον ΑΟ Τρίκαλα στο γήπεδο της Καλαμπάκας, καθώς το 0-3 υπέρ των «κυανόλευκων» ήρθε εύκολα και φυσιολογικά θα πει κανείς, τη στιγμή που οι Τρικαλινοί κάνουν ήδη τα πλάνα τους για τη Γ’ Εθνική της επόμενης περιόδου. Οπότε και οι «κυανόλευκοι»… φαίνεται ότι έχουν αρχίσει να κάνουν το ίδιο σε γενικές γραμμές!

Μοιάζει σίγουρο ότι η Νίκη Βόλου, μέσα στο ρευστό κλίμα του ελληνικού ποδοσφαίρου έχει αρχίσει ήδη να καταστρώνει πλάνα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Με τη συνεργασία με τον Αλέκο Βοσνιάδη να μοιάζει πετυχημένη, ακολουθούν προσθαφαιρέσεις, με ανανεώσεις συμβολαίων, πιθανές αποχωρήσεις αλλά και μεταγραφική ενίσχυση, ενώ υπάρχει ένας βασικός κορμός παικτών που έχει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ και για την επόμενη χρονιά. Άλλωστε, η Νίκη δεν έχει κανέναν λόγο να μην κάνει ήδη πλάνα για τη νέα αγωνιστική περίοδο, αφού έχει κάνει μία εξαιρετική πορεία μεν, που δεν την επιτρέπει ωστόσο για φέτος τουλάχιστον να διεκδικήσει κάτι περισσότερο.

«Πετύχαμε πολύ γρήγορα δύο τέρματα, και αυτό μας χαλάρωσε. Δεν ανεβάσαμε τις εντάσεις, έχουμε στο μυαλό μας ότι υπάρχει και άλλο παιχνίδι από πίσω πολύ σύντομα.  Διαχειριστήκαμε το δεύτερο μέρος χωρίς πάλι να ανεβάσουμε τις εντάσεις, κάναμε τις αλλαγές που έπρεπε και πετύχαμε ένα ακόμη τέρμα. Είναι η 6η συνεχόμενη νίκη και ελπίζουμε να πάμε έτσι μέχρι το τέλος» τόνιζε εξάλλου μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Αλέκος Βοσνιάδης, έχοντας πλέον αρχίσει να καταστρώνει τα σχέδιά του του για τον αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης με αντίπαλο την ΑΕΛ…

Σίγουρα δεν θα είναι μία εύκολη αποστολή για τους «κυανόλευκους» καθώς οι Λαρισαίοι έχουν ένα βαθμολογικό κίνητρο περισσότερο, θέλοντας μέχρι τέλους να διεκδικήσουν την πρώτη θέση από τη Βέροια, από την οποία τη χωρίζουν έξι βαθμοί. Από την άλλη, οι παίκτες της Νίκης καλούνται πέρα από τον στόχο της συνέχισης του θετικού σερί να θυμηθούν και το παιχνίδι του πρώτου γύρου, όταν είχαν πραγματοποιήσει μία πολύ καλή εμφάνιση, που συνοδεύτηκε όμως με αποτέλεσμα σε βάρος τους (1-0) στο γήπεδο Αλκαζάρ. Οπότε και για τις εντυπώσεις θέλουν να επιδιώξουν την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.