Συνέχεια στους δυνατούς αγώνες για τον Ολυμπιακό Βόλου

Το επόμενο ντέρμπι με τον ΓΣ Αλμυρού κοιτούν οι «ερυθρόλευκοι»

Το ντέρμπι με τον Θησέα Αγριάς είχε αρκετές συγκινήσεις, ωστόσο ο Ολυμπιακός Βόλου κρατάει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς και κοιτάει το επόμενο παιχνίδι, το εντός έδρας με τον επίσης φιλόδοξο φέτος ΓΣ Αλμυρού.

H ομάδα του Λαρισαίου Χρήστου Καπελιάνη έχει ενισχυθεί φέτος με αρκετούς παίκτες από τον γειτονικό νομό Λάρισας, όπως άλλωστε και ο Ολυμπιακός Βόλου, ενώ μοιράζεται τη δεύτερη θέση με τους Θησέα Αγριάς και Πύρασο Νέας Αγχιάλου, έχοντας γνωρίσει την ήττα μόνο από την Αγία Άννα (2-0 με δύο τέρματα του Ιάσονα Παπαδημητρίου). Είναι σίγουρα ένα δυνατό σύνολο, και αρκετά φιλόδοξο θα μπορούσε να εκτιμήσει κανείς, οπότε και πάλι ο Ολυμπιακός Βόλου καλείται να συγκεντρωθεί στην προετοιμασία του και οι παίκτες να δουλέψουν, για να διεκδικήσουν το θετικό αποτέλεσμα. Άλλωστε το ίδιο αναμένεται να κάνει και ο ΓΣ Αλμυρού, θέλοντας να σπάσει το σερί των πέντε νικών που έχουν μέχρι στιγμής οι «ερυθρόλευκοι».

Από την πλευρά του Ολυμπιακού Βόλου με ενδιαφέρον αναμένεται το αν θα πάρει θέση στον αγωνιστικό χώρο ο νεοαποκτηθείς Μάτα, καθώς ήταν στον πάγκο στο παιχνίδι με τον Θησέα Αγριάς, ωστόσο ο Αργεντίνος επιθετικός δεν αγωνίστηκε. Από την άλλη, αναμένεται να επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια των «ερυθρόλευκων» ο Άγγελος Σταυράκης, που δεν ήταν στην αποστολή την περασμένη Κυριακή, λόγω προσωπικών υποχρεώσεων, με τον Νίκο Φλίγκο να παίρνει φανέλα βασικού απέναντι στον Θησέα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με το παιχνίδι με τον Θησέα Αγριάς άνοιξε ένας κύκλος δυνατών αναμετρήσεων για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ακολουθεί όπως προαναφέραμε το παιχνίδι με τον ΓΣ Αλμυρού και στη συνέχεια η εκτός έδρας δοκιμασία με τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου για την 7η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ. Στη συνέχεια, ο Ολυμπιακός Βόλου θα υποδεχθεί τον πάντα υπολογίσιμο Ρήγα Φεραίο του Λάκη Μπακάλη για την 8η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος και μεσολαβεί το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο Νέας Ιωνίας, πριν ακολουθήσει για τη 10η αγωνιστική η αναμέτρηση (και πάλι εκτός έδρας) με αντίπαλο την Αγία Άννα.

Πάλι με Θησέα για το κύπελλο!

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός Βόλου δεν χρειάστηκε να περιμένει την αυριανή ημέρα προκειμένου να μάθει τον επόμενο αντίπαλό του στο κύπελλο ΕΠΣΘ, αφού ο Μαγνησιακός δεν θα «κατέβει» στον αγώνα με τον Θησέα, και έτσι οι «ερυθρόλευκοι» θα συναντηθούν και πάλι με την ομάδα της Αγριάς, εκτός πρωταθλήματος!

Σίγουρα πρόκειται για ένα αρκετά ενδιαφέρον ζευγάρι, οπότε συνολικά οι αγώνες που θα δώσουν μεταξύ τους οι δύο ομάδες στη φετινή αγωνιστική περίοδο θα φτάσουν τους τρεις (δύο του πρωταθλήματος συν αυτόν του κυπέλλου ΕΠΣΘ).

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.