Συνεχίζει ακάθεκτος ο Βόλος 2004, 5-0 στην έδρα της Πανσερραϊκής

Παραμένει σε τροχιά ανόδου το βολιώτικο ποδοσφαιρικό σύνολο Γυναικών

Χωρίς κανένα εμπόδιο, όπως μαρτυρά και το τελικό αποτέλεσμα, η ομάδα ποδοσφαίρου Γυναικών του Βόλος 2004 κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα και απέναντι στην Πανσερραϊκή εκτός έδρας με το τελικό 0-5 υπέρ των παικτριών της Έλενας Κουσκούνη να είναι χαρακτηριστικό.

Βέβαια, το σκορ άργησε ν’ ανοίξει για τα δεδομένα του αγώνα, με τη Ζήγρα με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή να παραβιάζει την αντίπαλη εστία στο 30’ για το 0-1. Στο 41’ πάλι η Ζντράβκοβιτς με πλασέ έκανε το 0-2.

Στο δεύτερο μέρος, ένα δυνατό σουτ από αρκετά μακριά έχρισε σκόρερ τη Νάνου στο 55’, ενώ με ατομική ενέργεια, περνώντας 2-3 αντίπαλες και με διπλή προσπάθεια (αφού το πρώτο σουτ το απέκρουσε η αντίπαλη τερματοφύλαακας), η Παπαδοπουλου έκανε το 0-4 στο 58’.

Τέλος, η μόλις 13 ετών Αναγνώστου στο 85’ χρίστηκε και αυτή σκόρερ στο 85’ όταν πλάσαρε την αντίπαλη τερματοφύλακα μετά από ωραία κάθετη μπαλιά της Νάνου στην πλάτη της άμυνας.

Για την ομάδα της Έλενας Κουσκούνη αγωνίστηκαν οι: Τσιλίκα (85’ Πασχαλίδη), Βέτσικα, Παπασακελαρίου, Καρακάνα, Ζήγρα, Παπαδοπούλου, Νένε, Γκέκα, Νάνου (46’ Ζντράβκοβιτς), Κέκου (75’ Αναγνώστου), Σαρηγιάννη (80’ Σιέχου).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.