Συνεχίζει μέχρι τέλους ο ΟΥΚ Βόλου

Κερδίζουν εμπειρίες οι νεαροί παίκτες

Αγωνιστικά συμπεράσματα δεν βγαίνουν εύκολα πλέον για τον ΟΥΚ Βόλου, μετά και τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό για την 11η αγωνιστική της Α1 Πόλο, με το τελικό 20-3 λίγη σημασία να έχει για το σύνολο του Δημήτρη Μπλάνα που κοιτά απλά τη συνέχεια και θέλει να βάλει τις βάσεις για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Το παιχνίδι δεν χρήζει ιδιαίτερης κριτικής, και όπως αναφέρει και η ΚΟΕ στο ενημερωτικό της δελτίο, οι πολίστες του Ολυμπιακού Πειραιώς» κράτησαν ανέπαφη την εστία τους έως τα 16 δευτερόλεπτα του τρίτου οκταλέπτου όταν η ομάδα του Δημήτρη Μπλάνα σημείωσε το παρθενικό της γκολ. Επίσης τονίζεται ότι ο ΟΥΚ αγωνίστηκε χωρίς τον Ιάσωνα Γρηγοριάδη, ενώ ο Ολυμπιακός χωρίς τους Ντάουμπε και Σκουμπάκη.

Από την άλλη, όταν μία ομάδα αγωνίζεται με πολλούς νεαρούς, όπως ο ΟΥΚ Βόλου, μόνο κέρδη μπορεί να έχει από αναμετρήσεις με μία ομάδα που αποτελείται κατά κύριο λόγο από παίκτες της Εθνικής. Κουτσουνίδης και Μπόμπος για παράδειγμα, ηλικίας 16 ετών, ήρθαν αντιμέτωποι με ινδάλματά τους στο άθλημα…

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον Βόλο είναι αυτή με την ΑΕΚ, στη 12η ημέρα της Α1 κατηγορίας, με το πρόγραμμα σιγά σιγά να ολοκληρώνεται αφού μόλις ένα παιχνίδι θ’ απομένει για να πέσει η φετινή αυλαία, αυτό με τον Απόλλωνα Σμύρνης εκτός έδρας, το ερχόμενο Σάββατο. Όπως τονίζει μάλιστα η διοίκηση, η ομάδα θα συμμετέχει κανονικά σε όλες τις αναμετρήσεις, έστω και αν έχει τη «δυνατότητα» ν’ απέχει από ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερες επιπτώσεις. «Οι παίκτες αποκτούν εμπειρίες και αυτό είναι το απόλυτο κέρδος» σχολιάζει εξάλλου ο πρόεδρος της ομάδας, Τάσος Μαρινάγης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.