Συνεχίζει τη δουλειά της η Νίκη Βόλου-Δύσκολα πρεμιέρα στις 6 Νοεμβρίου

Με φόντο την πρεμιέρα και το παιχνίδι με τον Μακεδονικό

Ο Αλέκος Βοσνιάδης δεν μάσησε τα λόγια του μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, και έστειλε μήνυμα και πάλι προς κάθε κατεύθυνση που θεωρεί ότι βιάζεται να βγάλει συμπεράσματα για τις δυνατότητες της ομάδας, και πλέον όλοι προετοιμάζονται για τον αγώνα της πρεμιέρας της Super League 2 με τον Μακεδονικό εκτός έδρας.

Όσον αφορά τον Αλέκο Βοσνιάδη και τα μηνύματα, ο τεχνικός της Νίκης Βόλου ήταν σαφής στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης τονίζοντας ότι: «Θα κάνουμε τη δουλειά μας και θα παρουσιάσουμε την ομάδα όπως πρέπει στο πρωτάθλημα. Θα κλείσουμε και πολλά στόματα γιατί δεν είναι η εποχή να λέμε πράγματα τώρα και πάμε παρακάτω»…

6 Νοεμβρίου πάντως υποτίθεται ότι αρχίζει το πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει εθνικής κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου, αν και πολλοί κρατάνε μικρό καλάθι γιατί για τα τηλεοπτικά δεν λέγεται τίποτα από τη διοργανώτρια Αρχή, ακόμη και μετά την τελευταία συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης. Ήδη τα σενάρια για παράταση της… αγωνίας και έναρξη αργότερα, δηλαδή από τις 12-13 Νοεμβρίου και μετά έχουν κάνει την εμφάνισή τους και συζητούνται στους ποδοσφαιρικούς κύκλους… Όλα αυτά βέβαια μέχρι να επισημοποιηθεί η συμφωνία με τη Δημόσια Τηλεόραση και να μην υπάρξει αλλαγή σκηνικού στη διαχείριση των τηλεοπτικών…

Αν πάλι το πρωτάθλημα δεν αρχίσει στις 6 Νοεμβρίου, ήδη ο Αλέκος Βοσνιάδης προανήγγειλε ότι θα γίνει και ένα ακόμη φιλικό, ενώ αν όλα κυλήσουν βάσει προγράμματος θα αφοσιωθούν όλοι στην προετοιμασία για τον αγώνα με τον Μακεδονικό.

Τέλος, η ομάδα είχε τη Δευτέρα ρεπό, οπότε επιστρέφουν όλοι την Τρίτη στις προπονήσεις. Το βάρος πέφτει στην επιστροφή των Μιράντα και Ροχάνο, που δεν αγωνίστηκαν απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης και προέρχονται από τραυματισμούς. Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα ανεβάσουν περισσότερες στροφές αμφότεροι αυτήν την εβδομάδα και να μπορεί να τους υπολογίζει για την πρεμιέρα το τεχνικό επιτελείο των «κυανόλευκων».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.