Συνεχίζει τη μεταγραφική αναζήτηση ο Ολυμπιακός Βόλου

Ξέρει τα κενά του, ψάχνει λύσεις

Το δυναμικό του Ολυμπιακού Βόλου χρήζει ενίσχυσης και αυτό έχει τονίσει και το τεχνικό επιτελείο, με τη σημερινή ημέρα να έχει ξεκούραση για τους παίκτες και μεταγραφικές συζητήσεις για διοίκηση και προπονητή.

Ονόματα έρχονται και παρέρχονται, αλλά αποτελέσματα όχι. Όσον αφορά την περίπτωση Ζαχαράκη για τον Ολυμπιακό Βόλου, με τον παίκτη να έχει μείνει προσφάτως ελεύθερος από την ΑΕ Λάρισας, πρόκειται για ποδοσφαιριστή που είχε προταθεί στον Ολυμπιακό Βόλου για να έρθει στη Μαγνησία ως δανεικός. Ωστόσο τόσο ο ίδιος ο Ζαχαράκης όσο και οι άλλοι ποδοσφαιριστές που είχαν τεθεί υπόψη του Σάκη Θεοδοσιάδη από το δίδυμο των τεχνικών διευθυντών της ΑΕΛ, Τάσου Βενέτη και Στάθη Ταυλαρίδη, είχαν προκρίνει ως πρώτη επιλογή τους ομάδα της Super League 2 για να συνεχίσουν την ποδοσφαιρική πορεία τους, και όχι τη Γ’ Εθνική στην οποία θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός Βόλου τη νέα χρονιά.

Όπως και να έχει, τα μεταγραφικά αυτήν τη στιγμή δείχνουν να έχουν «παγώσει», καθώς οι προτάσεις που έχουν γίνει έως τώρα σε πολλές περιπτώσεις βρήκαν εμπόδια στις οικονομικές απαιτήσεις των υποψήφιων «ερυθρόλευκων». Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν γίνει προσπάθεια από την πλευρά της διοικούσας επιτροπής για να καλυφθούν τα κενά που εντοπίζει το τεχνικό επιτελείο στο δυναμικό, ώστε ο Ολυμπιακός Βόλου να είναι ανταγωνιστικός στο πρωτάθλημα.

Ο χρόνος περνάει…

…Πάντως και πρωτάθλημα δεν έρχεται στο προσκήνιο, ούτε κλήρωση για το πρόγραμμα. Το ν’ αρχίσει στις 2 Οκτωβρίου αρχίζει και μοιάζει δύσκολο, με τις δηλώσεις συμμετοχής να γίνονται μέχρι και τις 19 Σεπτεμβρίου πάντως, ενώ θα πρέπει να ζητηθεί και η καταβολή του σχετικού παράβολου συμμετοχής από τους συλλόγους.

Για να γίνουν όλα αυτά θα πρέπει να ξεκαθαρίσει πάντως και ποιες ομάδες θα πάρουν μέρος, κάτι που μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει, καθώς υπάρχουν πολλά μέτωπα ανοιχτά σε επίπεδο ΕΠΟ. Από την άλλη, είναι άγνωστο αν όλες οι ομάδες αντέξουν και δηλώσουν συμμετοχή λόγω οικονομικών…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.