Τα αποτελέσματα των αγώνων της ΕΠΣΘ το Σάββατο

Η Δήμητρα αντέδρασε μετά την ήττα της από τον Πρωτεσίλαο και νίκησε με 2-0 τον Πύρασο στο γήπεδό της στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής Α’ ΕΠΣΘ, παραμένοντας στην κορυφή μαζί με τον Σαρακηνό. Ο Κρανάς έβαλε και τα δύο τέρματα στην Ευξεινούπολη στο 24’ και το 69’ σε κενή εστία μετά από απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα και ασίστ του Αραπίτσα, που σιγούρεψε το γκολ. Δοκάρι είχε ο Πέτρος Θωμαΐδης στο πρώτο μέρος μετά το 1-0, ενώ να σημειωθεί ότι μετά το ματς ο Στεφανής πήγε στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, για να του τοποθετηθεί νάρθηκας στη μύτη, που άνοιξε μετά από σύγκρουση με τον Τσορμπατζή.

Ο Σαρακηνός συνέτριψε με 4-0 τους Μυρμηδόνες στο Βοηθητικό του ΕΑΚ. Ο Σιώμος πέτυχε χατ-τρικ μετά από δύο ασίστ του Ασλάνογλου, που έκλεισε το σκορ, και μία του Μόσιου (18’, 30’, 41’ Σιώμος, 55’Ασλάνογλου).

Σπουδαίο διπλό για τον Αίαντα, που κέρδισε με ωραίο ποδόσφαιρο με 0-3 την Αγ. Παρασκευή και με σκόρερ στο 9’ τον Κατσαβριά, στο 25’ τον Χειλά και στο 70’ τον Μπιρτσάι.

Σημαντική εκτός έδρας νίκη και για τον Ρήγα Φεραίο, που επιβλήθηκε με 1-2 της Ακρόπολης με ανατροπή, αφού οι Σεκλιώτες προηγήθηκαν στο 19’ με αυτογκόλ του Σέττου, αλλά ο Πάσχος χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του, βρίσκοντας δίχτυα στο 23’ και το 62’.

Σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του Ρήγα τονίζει: «Η οικογένεια του Α.Σ. Ρήγας Φεραίος ευχαριστεί θερμά τον Α.Σ. Ακρόπολη για την άψογη φιλοξενία που επεφύλαξε στην ομάδα αλλά και στους φιλάθλους μας που παραβρέθηκαν σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο του Σέσκλου. Επιφυλασσόμαστε για ανάλογη φιλοξενία στο β’ γύρο του πρωταθλήματος».

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν Αγία Άννα και Μαγνησιακός με 2-2 στο Olimpico, με το φινάλε να είναι συγκλονιστικό, αφού ο Μαγνησιακός ανέτρεψε το εις βάρος του 0-1 από το 51’ με γκολ του Σπύρου Ζάγκα στο 83’ και το 89’ με Λέτο και Μυλωνά. Ωστόσο στις καθυστερήσεις ισοφάρισε ο Ζαρίφης και έσωσε τον βαθμό για τους γηπεδούχους.

Στη Β’ ΕΠΣΘ βαθιά ανάσα πήρε ο Αστέρας Ριζομύλου, επικρατώντας με 3-0 των Μικροθήβων, ενώ άνετο ήταν το τρίποντο της Μακρινίτσας επί του Άνθιμου Γαζή με 4-1, τη στιγμή που Α.Ε. 2002 και Ελευθεριακός πήραν από ένα βαθμό μετά το μεταξύ τους 1-1 στη Γατζέα.

Στη Γ’ ΕΠΣΘ το Αθλητικό Κολλέγιο Νίκης όχι μόνο υποχρέωσε στην πρώτη του απώλεια την Ένωση Λεχωνίων Νηλέα, αλλά και στην πρώτη ήττα με 1-0, με συνέπεια οι κυανόλευκοι να περάσουν αυτοί στην πρώτη θέση με ένα βαθμό διαφορά, αφήνοντας τους Πηλιορείτες στη δεύτερη. Το μοναδικό τέρμα πέτυχε στο 67′ ο Κουτσαρνάκης.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα των αγώνων της ΕΠΣΘ το Σάββατο (1/12):

Α’ ΕΠΣΘ

Δήμητρα-Πύρασος 2-0

Σαρακηνός-Μυρμηδόνες 4-0

Ακρόπολη-Ρήγας 1-2

Αγία Άννα-Μαγνησιακός 2-2

Αγία Παρασκευή-Αίας Σούρπης 0-3

Β’ ΕΠΣΘ

Μακρινίτσα-Άνθιμος Γαζής 4-1

Αστέρας Ριζομύλου-Μικροθήβες 3-0

Α.Ε. 2002-Ελευθεριακός 1-1

Γ’ ΕΠΣΘ

Αθλητικό Κολ. Νίκης-Ένωση Λεχ. Νηλέα 1-0

Αχιλλέας Αχιλλείου-Ερμής 2-6

Δημητριάς-Κένταυρος Ν.Π. 5-1

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.