Τελευταία δύσκολη προσπάθεια να μεταπειστεί ο Τζιώρας

Από τη Νίκη φέτος δε λείπουν ούτε τα χρήματα, ούτε η οργάνωση ούτε το αξιόλογο προπονητικό team ούτε οι αγωνιστικές επιτυχίες, αφού η ομάδα είναι πρώτη μαζί με τον Ολυμπιακό Βόλου στο πρωτάθλημα, ενώ έκλεισε και με μία μεγάλη νίκη τις υποχρεώσεις της στο Κύπελλο Ελλάδος επί της Ξάνθης.

Ωστόσο, αυτό που μπορεί να την απειλήσει είναι η έλλειψη ηρεμίας, κάτι που παρατηρείται από το Σάββατο μετά την πολύ πιθανή φυγή Τζιώρα. Ο αγαπημένος των φιλάθλων της Νίκης Βόλου είναι πολύ κοντά στο να αποτελέσει παρελθόν από τους κυανόλευκους.

Το θέμα Τζιώρα, που βρίσκεται στο χωριό του στην Κοζάνη, έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, καθώς δεν είναι ο οποιοσδήποτε παίκτης. Πάντως γίνεται μία τελευταία δύσκολη προσπάθεια μήπως και μεταπειστεί, ενώ αναμένεται μία συνάντηση του Τζιώρα με τον Νίκο Ιμεράι μετά τα Χριστούγεννα, κάτι που δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνει. Ο 30χρονος επιθετικός είναι δεδομένο ότι είναι χολωμένος και από την άλλη ήδη υπάρχουν δημοσιεύματα πως έχει κινήσει το ενδιαφέρον του Καραϊσκάκη, που αγωνίζεται στη Football League.

Είναι γνωστό πέρα απ’ αυτά ότι αποχώρησε και ο Λάιος, τη στιγμή που ακούγεται έντονα ότι θα γίνει το ίδιο και με τον Μακενγκό.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.