Τέλος ο Παναγιώτης Νάνης από τον ΓΣ Αλμυρού

Μετά από τέσσερα χρόνια στην τεχνική ηγεσία της ομάδας

Ο ΓΣ Αλμυρού προσπάθησε για μία ακόμη χρονιά φέτος να κάνει την υπέρβαση, ωστόσο βρήκε μπροστά του τον ΓΣ Σοφάδων και δεν μπόρεσε αγωνιστικά να πάρει την άνοδο στη Β’ Εθνική. Έτσι ετοιμάζεται για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ωστόσο δεν θα έχει στην τεχνική ηγεσία τον Παναγιώτη Νάνη, που ανακοίνωσε το κλείσιμο ενός κύκλου.

Σε ανάρτησή του, ο Παναγιώτης Νάνης αναφέρει τα εξής: «Μετά από 4 χρόνια συνεργασίας με την ομάδα του ΓΣ Αλμυρού ένας κύκλος κλείνει. Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το ΔΣ για την εμπιστοσύνη και την στήριξη, τους αθλητές και τους προπονητές για την συνεργασία τους καθώς και τον κόσμο του Αλμυρού για την συνεχή παρουσία του στις κερκίδες. Εύχομαι καλή συνέχεια στον σύλλογο με ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες».

Kάναμε μεγάλη προσπάθεια, και φέτος ήταν και μεγάλη η υπέρβαση που επιχειρήσαμε, με βάση τη δυναμικότητα του πρωταθλήματος και τον τρόπο με τον οποίο ανταπεξήλθε η ομάδα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της» σημειώνει παράλληλα ο Παναγιώτης Νάνης, εκφράζοντας και μέσω του «Magnesiasports» τις ευχαριστίες του προς το ΔΣ του συλλόγου αλλά και προς τους παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκε.

«Η ομάδα θεωρώ ότι χρειάζεται πλέον ανανέωση και νέο προσανατολισμό. Δεν έχω κανένα παράπονο από τα παιδιά. Κάναμε την προσπάθεια όλοι και θεωρώ ότι αναλόγως βελτιωθήκαμε μέσα από αυτή. Υπάρχουν 4-5 παίκτες που αφήνουμε ως παρακαταθήκη και μπορούν να καθοδηγήσουν την ομάδα για να πετύχει τους στόχους της με τις ανάλογες προσθήκες. Νομίζω ότι ο ΓΣ Αλμυρού μπορεί να συνεχίσει την πετυχημένη πορεία της» τονίζει επίσης.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.