Θεανώ Διακόσια: Η Βολιώτισσα πιστή οπαδός της Εθνικής ετοιμάζεται να υποδεχθεί την ομάδα εντός έδρας! (φωτογραφίες)

Από την Ευρώπη, στη Νότιο Αφρική και στη Βραζιλία, στο πλευρό της «Γαλανόλευκης»

Ως και σύλλογο φίλων των εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου έχει ιδρύσει η Βολιώτισσα Θεανώ Διακόσια με την επωνυμία «Στρογγυλή Θεά», και η ίδια συνεχίζει να λατρεύει την Εθνική Ομάδα, με την άφιξη της «γαλανόλευκης» στον Βόλο να της προκαλεί ενθουσιασμό. Η ίδια δεν θα χρειαστεί να ταξιδέψει μακριά αυτήν τη φορά, ωστόσο δεν το σκέφτηκε ποτέ αυτό, αλλιώς δεν θα είχε φτάσει για χάρη της Εθνικής σε Αυστρία, Πολωνία, Νότιο Αφρική και Βραζιλία!

Πάντα στο πλευρό της Εθνικής η Θεανώ Διακόσια, που είχε προβλέψει στον άντρα της ότι η Ελλάδα θα κατακτούσε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2004! Η ίδια επιβεβαιώθηκε εντέλει και από τότε, πιστή φίλη της Εθνικής έχει βρεθεί στο Confedarations Cup του 2005 στη Γερμανία, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2008 σε Αυστρία και Ελβετία, στη Νότια Αφρική για το Μουντιάλ του 2010, στο Euro 2012 στην Πολωνία και στη Βραζιλία για το 2016! Δεν αμφιβάλλει κανείς ότι στην επόμενη παρουσία της Εθνικής σε μεγάλη διοργάνωση η πιστή οπαδός της θα είναι εκεί!

Όσον αφορά την παρουσία της Εθνικής στον Βόλο, η Θεανώ Διακόσια δηλώνει απλά… συγκλονισμένη!  «Αγωνιώ υποδεχθώ την Εθνική, να χειροκροτήσω, να βιώσουμε τα ίδια συναισθήματα. Έρχονται φίλοι απ’ όλη την Ελλάδα για τους αγώνες, άνθρωποι που αγαπούν και είναι στο πλευρό Ελλάδας» αναφέρει στο «Magnesiasports» και θυμάται όλα όσα έχει ζήση με την Εθνική, όπως για παράδειγμα σε αγώνα με τη Λετονία ήταν αυτή που έπιασε στο τέλος το περιβραχιόνιο του αρχηγού, ότι στη Βραζιλία ο Γιώργος Καραγκούνης της είχε χαρίσει την μπλούζα του, αλλά και τους φόβους σε Νότιο Αφρική και Βραζιλία για τη διατροφή, με την ίδια να μην αντιμετωπίζει τόσο μεγάλο πρόβλημα, αφού λατρεύει τους χυμούς και τα φρούτα! «Πάντως όλος ο κόσμος είναι όμορφος, κάθε μέρος έχει τη δική του ομορφιά» μας αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η ίδια δεν μπαίνει σε διαδικασία σύγκρισης για το ποια ομάδα ήταν καλύτερη. «Αγαπάμε τον Φερνάντο Σάντος και τον Όττο Ρεχάγκελ και ευχόμαστε περισσότερες επιτυχίες στον νέο προπονητή μας. Να είναι όλοι οι Βολιώτες και όσοι αγαπούν την Ελλάδα και το ποδόσφαιρο στο Πανθεσσαλικό» καταλήγει η Θεανώ Διακόσια και ετοιμάζεται να ζήσει την εμπειρία της Εθνικής και… εντός έδρας με Κύπρο και Κόσοβο!

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.