Θέλει να διατηρήσει το πλεονέκτημα ο ΓΣ Αλμυρού απέναντι στους Αετούς Βέροιας

Σήμερα η πρώτη αναμέτρηση για τα πλέι οφ της Γ' Εθνικής

Για μία ακόμη χρονιά ο ΓΣ Αλμυρού θέλει το καλύτερο στη διαδικασία των πλέι οφ της NL2, με το σύνολο του Λουκά Ζαρονικόλα να υποδέχεται στην έδρα του τους Αετούς Βέροιας, σήμερα Κυριακή 7 Απριλίου, στις 17:00 με στόχο να κάνει το 1-0 και να πάει την Τετάρτη στην πρωτεύουσα του νομού Ημαθίας για τη διεκδίκηση της πρόκρισης στη σειρά των ημιτελικών.

Ο ΓΣ Αλμυρού με ρεκόρ (16 νίκες-6 ήττες) τερμάτισε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά από τριπλή ισοβαθμία και γενικότερα παρουσίασε ένα καλό πρόσωπο από ένα σημείο και μετά στο πρωτάθλημα, το οποίο θέλει να συνεχίσει να παρουσιάσει και σήμερα, ποντάροντας και στη δύναμη της έδρας. Μοναδικός απών θα είναι για μία ακόμη αναμέτρηση ο Μαμούρας, που υπέστη ρήξη χιαστού και χάνει και τα πλέι οφ.

Τον στόχο της πρόκρισης στη σειρά των τελικών έχουν όμως και οι Αετοί Βέροιας. «Έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο αγώνα εκτός έδρας. Πρέπει να κάνουμε το break, ώστε να έχουμε ελπίδες πρόκρισης στα ημιτελικά» σχολίαζε μέσω των social media της ομάδας ο παίκτης της, Θανάσης Νικάι.

Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος πάντως οι δύο ομάδες είναι στο 1-1. Στον Αλμυρό ο ΓΣΑ είχε επικρατήσει 80-70, ενώ στη Βέροια οι Αετοί είχαν πάρει το ροζ φύλλο αγώνα με 73-60.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.