Θέλει να κάνει βήμα κυπέλλου ο Ολυμπιακός Βόλου

Ο Σέττος πανηγυρίζει το 1-0
Απέναντι στον Αχιλλέα Αχιλλείου αύριο Τετάρτη στις 16:00

Τα μέλη του Ολυμπιακού Βόλου έχουν τονίσει από την πρώτη στιγμή ότι και το κύπελλο της ΕΠΣ Θεσσαλίας και η κατάκτησή του είναι μέσα στους στόχους της ομάδας και στο πλαίσιο αυτό θέλουν να κάνουν ένα βήμα αύριο Τετάρτη (16:00) απέναντι στον Αχιλλέα Αχιλλείου εκτός έδρας.

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι σαφής, με τον Ολυμπιακό Βόλου να έχει πολλές μονάδες με εμπειρία από τις μεγαλύτερες εθνικές κατηγορίες. Βέβαια, όλα δείχνουν ότι το τεχνικό επιτελείο των «ερυθρόλευκων» θα κάνει αλλαγές και θα μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής, χρησιμοποιώντας παίκτες που δεν έχουν παίξει και τόσο πολύ μέχρι στιγμής στα επίσημα παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα.

Άλλωστε, ο Αχιλλέας Αχιλλείου είναι μία ομάδα που φέτος επέστρεψε στη Β’ ΕΠΣΘ και ο Ολυμπιακός Βόλου προβάλλει στη μεταξύ τους αναμέτρηση ως το φαβορί, έχοντας μπει ήδη σε αγωνιστικό ρυθμό κιόλας, τη στιγμή που το πρωτάθλημα του αντιπάλου (Β’ ΕΠΣΘ) δεν έχει καν αρχίσει ακόμη.

Φυσικά, οι «ερυθρόλευκοι» σκέφτονται παράλληλα και τον αγώνα πρωταθλήματος του Σαββάτου, με τον Αστέρα Ριζομύλου να είναι ο φιλοξενούμενος αυτήν τη φορά, καθώς θέλουν να κάνουν το 4×4 στο πρωτάθλημα, ενώ ακολουθεί το παιχνίδι με τον ισόβαθμο μέχρι στιγμής στην κατάταξη της Α’ ΕΠΣΘ, Θησέα Αγριάς.

Αύριο εξάλλου αναμένεται να οριστικοποιηθεί αν το παιχνίδι με τον Αστέρα Ριζομύλου διεξαχθεί στο ΕΑΚ ή και πάλι στο Βοηθητικό, όπως έγινε και στην αναμέτρηση με τη ΦΘ Αγχίαλο, με την ανακοίνωση του ορισμού των αγώνων.

Χρυσόστομος Τρίμμης

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.