Θέλει συνέχεια στο σερί ο Ολυμπιακός Βόλου 

Απέναντι στον ΓΣ Αλμυρού αύριο Σάββατο

Ο πρώτος γύρος της Α’ ΕΠΣΘ έκλεισε με απώλειες για τον Ολυμπιακό Βόλου, αφού είχε μείνει στο 1-1 στο παιχνίδι με τον ΑΟ Σκιάθου, ωστόσο από τη 14η αγωνιστική που άνοιξε το δεύτερο μέρος του πρωταθλήματος, οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν πέντε σερί νίκες, και θέλουν και την έκτη αύριο Σάββατο 17/02 στις 15:00 απέναντι στον ΓΣ Αλμυρού εκτός έδρας, για τη 19η ημέρα της διοργάνωσης.

Οι πέντε σερί νίκες μεταφράζονται σε δύο εντός (με Τοξότη και Θησέα Αγριάς) και σε τρεις εκτός έδρας ( απέναντι σε Αγχίαλο, Αίαντα Σούρπης και Αστέρα Ριζομύλου), και ήταν μάλιστα και ιδιαίτερα παραγωγικές τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Σ’ αυτά τα πέντε παιχνίδια ο Ολυμπιακός Βόλου έχει πετύχει 18 τέρματα, τα οκτώ εκ των οποίων βέβαια στο παιχνίδι με τη ΦΘ Αγχίαλος, και έχει δεχθεί μόλις ένα, στο παιχνίδι με τον Αστέρα Ριζομύλου (4-1 το τελικό σκορ σε εκείνη την αναμέτρηση). Με απλές μαθηματικές πράξεις ο Ολυμπιακός Βόλου στο σερί αυτών των πέντε νικών έχει πετύχει κατά μ.ό. 3,6 τέρματα ενώ έχει δεχθεί μόλις… 0,2!

Όσο κερδίζει εξάλλου ο Ολυμπιακός Βόλου τόσο επικρατεί «ησυχία, τάξη και ασφάλεια» όπως αναφέρουν και μέλη του και ζητούμενο παραμένουν το άνοιγμα της ψαλίδας από τη μία με τη δεύτερη στη βαθμολογική κατάταξη Αγία Άννα (έχει 47 βαθμούς έναντι 49 των «ερυθρόλευκων») αλλά και οι πειστικές εμφανίσεις που θα ενισχύσουν την αισιοδοξία για μία καλή πορεία και στα μπαράζ ανόδου (εφόσον επιτευχθεί η συμμετοχή στη συγκεκριμένη διαδικασία). Για το αυριανό παιχνίδι, απομένει να φανεί αν στην αποστολή θα είναι και ο Τασιούλης, που υπηρετεί πλέον τη στρατιωτική του θητεία.

Όσον αφορά τον ΓΣ Αλμυρού, τα δεδομένα έχουν αλλάξει στην ομάδα (όπως έχουμε αναφέρει ξανά) σε σχέση με τον πρώτο γύρο. Η παραμονή αποτελεί τον βασικό στόχο, με το σύνολο του Θανάση Μπίλη να χρειάζεται ακόμη κάποιους βαθμούς για να τα καταφέρει. Ωστόσο η πιθανή ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου στη σημερινή αναμέτρηση θα είναι… εντός προγράμματος. Πάντως, ο Κοφινάς που αγωνίζεται στον ΓΣ Αλμυρού από τον Ολυμπιακό Βόλου δύσκολα θα παίξει (ταλαιπωρείται από τραυματισμό όπως λέγεται), ενώ και ο Φιλοσόγλου δεν είναι 100% έτοιμος. Τραυματίας με διάστρεμμα είναι ο έμπειρος Χολέβας.

Χρυσόστομος Τρίμμης 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.